GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Meclis üyelerinden Benli'ye su çağrısı

Meclis üyelerinden Benli'ye su çağrısı

Gönyeli Belediyesi Belediye Meclis üyeleri, Gönyeli halkının su sıkıntısının "çile" haline gelmesine rağmen halen daha Gönyeli Belediyesi'nde su konusunda bir adım atılmamasını eleştirdiler.

Yayın Tarihi: 11/08/16 15:32
okuma süresi: 1 dak.
Meclis üyelerinden Benli'ye su çağrısı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Gönyeli Belediyesi Belediye Meclis üyeleri, Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli'ye karşı tavır aldı. Ülkedeki 28 Belediye'den 27'sinin Türkiye'den gelen su konusunu görüşerek karara bağladığını ve geçiş sürecinde suyun fiyatını belirleyerek Türkiye'den gelen suyu almayı kabul ettiğini belirten dört belediye meclis üyesi, Gönyeli halkının su sıkıntısının "çile" haline gelmesine rağmen halen daha Gönyeli Belediyesi'nde su konusunda bir adım atılmamasını eleştirdiler.

MECLİS ÜYELERİ SU KONUSUNUN KARARA BAĞLANMASINI İSTİYOR
Gönyeli Belediye Başkanı'na dilekçe sunan Gönyeli Belediyesi Meclis üyelerinden Selin Candemir, Mustafa Akyön, Gülseren Vural ve İsmail Kofalı, su konusunun ivedili olarak Belediye Meclisi'nin gündemine alınmasını ve en kısa zamanda görüşülerek karara bağlanmasını talep ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.