ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Ice Club yönetiminden "kahkaha gazı" açıklaması

Ice Club yönetiminden "kahkaha gazı" açıklaması

Alsancak bölgesinde bulunan eğlence mekanlarında "Kahkaha Gazı" satışı yapılması olayı ile ilgili olarak Ice Club yönetiminden açıklama yapıldı.

Yayın Tarihi: 18/08/16 09:29
okuma süresi: 3 dak.
Ice Club yönetiminden "kahkaha gazı" açıklaması
A- A A+

Alsancak bölgesinde bulunan eğlence mekanlarında "Kahkaha Gazı" satışı yapılması olayı ile ilgili olarak Ice Club yönetiminden açıklama yapıldı. Ice Club yönetimi tarafından yapılan açıklamada kaçak bir ürün satışı yapılmadığı ve gaz tüplerinin içerisinde bulunan maddenin uyuşturucu madde olmadığı ifade edildi.

Ice Club yönetimi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

Geçtiğimiz günlerde bazı basın mensupları tarafından kulübümüzde zehirli gaz ve/veya uyuşturucu madde içerdiğine inanılan tüplerin satıldığına dair açık kimlik verilerek haberler yapılıp, kulübümüz ve işletmecilerine karşı asılsız ve haksız iddialarda bulunulmuştur.

Kulübümüzde kullanılan "iSi Cream Charges" markalı bu gaz tüpleri KKTC Şirketler Mukayyitliği'ne kayıtlı BHS Coffee Cyprus LTD. isimli şirketten yasal bir şekilde fatura karşılığında satın alınmıştır. Bu noktada, basın haberlerinde yansıtıldığı şekilde kaçak bir şekilde KKTC'ye getirilen zehirli gaz veya uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bir gazın satışı kesinlikle söz konusu olmayıp, kulübümüz tarafından bu gazların yasal bir şekilde satın alındığı ve ilgili gaz tüplerinin içeriğinde pasta/kahve kreması, dalış tüpleri gibi ürünlerde sıklıkla kullanılan ve atmosferin %78'ini oluşturan "saf nitrojen oksit" (nitrojen ve oksijen bileşimi) gazı olduğu ve bu gazın uyuşturucu madde olmadığının tespit edilmiş olması nedeniyle 16.08.2016 tarihinde Girne Kaza Mahkemesi tarafından gözaltında bulunan kulüp işletmecilerimiz serbest bırakılmıştır.

16.08.2016 tarihinde yapılan duruşma sonrasında bazı basın muhabirlerine yapıldığı iddia edilen saldırıda kulüp işletmeci yakınlarının ve işletmemizdeki personelinin herhangi bir ilgisi olmadığını ve eğer iddia edildiği şekilde bir saldırı yapılmış ise bunun tarafımızca tasvip edilmediğini belirtmek isteriz. Ancak, henüz yargılama süreci başlamadan ve soruşturma aşamasında olan bir olay karşısında gerek kulübümüzün gerekse işletmecilerinin açık kimliklerini haber manşetlerine taşımak suretiyle "UYUŞTURUCU SATILIYOR" başlıklı ve içerikli yalan haber yaparak tazmin edilemez maddi ve manevi zararlara neden olan gazetecilik etiğinden yoksun bazı basın mensupları ile ilgili olarak tüm yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu beyan eder; 2006 yılından beri uyuşturucu ile mücadelede göstermiş olduğumuz hassasiyetin aynı şekilde devam ettiğini ve edeceğini tüm kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Mevcut soruşturmanın tamamlanmasını takiben olayla ilgili tüm doğruları açıklayan detaylı bir basın toplantısı düzenlenecek ve kamuoyu bildirisi açıklanacaktır.

Ice Lounge & Club Yönetimi."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.