GEÇİTKALE
okuma süresi: 2 dak.

CTP "sokaktayız" gezisi ile Geçitkale'deydi

CTP "sokaktayız" gezisi ile Geçitkale'deydi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), "sokaktayız" adı altında yaz boyunca sürdürdüğü gezilere Geçitkale ile devam etti.

Yayın Tarihi: 17/09/16 13:40
okuma süresi: 2 dak.
CTP "sokaktayız" gezisi ile Geçitkale'deydi
A- A A+

CTP'den yapılan açıklamya göre, CTP Genel Sekreter Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet Geçitkale Belediyesi'nin icraatlarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

ERHÜRMAN

CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, gördükleri karşısında etkilendiğini belirterek, "Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş'ın ve Geçitkale Belediyesi'nin kıt kaynaklarla yaptığı işler ve verdikleri hizmetlerin etkileyici" olduğunu kaydetti.

Erhürman Öztaş'ın, çevreye duyarlı düzenlemelerle beldeyi güzelleştirirken, kreş ve park gibi projelerle çocuklara ve ailelere hizmet götürmeyi, kilisenin restorasyonu projesiyle de belde ekonomisi açısından da adım attırmayı ihmal etmediğini kaydetti.

Erhürman, Geçitkale'nin bu vizyon sayesinde, bölgedeki herhangi bir köy olmanın çok ötesine getiğini bu şekilde çalışmaya devam edildiği takdirde, adanın dört bir yanından insanların ve turistlerin ziyaret etmek isteyecekleri güzel ve turistik bir beldeye dönüşeceğinden emin olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.