DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Talat'tan partililere çağrı: "CTP yeni dönemdeki gelişmelere hazır olmalı!"

Talat'tan partililere çağrı: "CTP yeni dönemdeki gelişmelere hazır olmalı!"

CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs sorununun çözüm sürecinde ciddi gelişmelerin yaşanabileceğini ve bunun için CTP'ye büyük ihtiyaç olacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 21/09/16 16:03
okuma süresi: 2 dak.
Talat'tan partililere çağrı: "CTP yeni dönemdeki gelişmelere hazır olmalı!"
A- A A+
CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs sorununun çözüm sürecinde ciddi gelişmelerin yaşanabileceğini ve bunun için CTP'ye büyük ihtiyaç olacağını söyledi. Talat, "CTP kurultayını da tamamlayarak yeni dönemdeki gelişmelere hazır olmalı" dedi.

Yeniceköy Ocak Örgütü'nün dün akşam Lefkoşa İlçesi üyelerinin de katılımıyla düzenlediği dayanışma yemeğinde konuşan Talat, partililere çağrıda bulunarak CTP'nin tüm kadrolarıyla bu sürece hazır olması gerektiğini vurguladı. Yeniceköy Ocak Örgütü binasında gerçekleşen etkinliğe Örgüt Sekreteri Erdoğan Sorakın, Mali Sekreter Ali Karavezirler, Lefkoşa milletvekili Doğuş Derya ve çok sayıda partili katıldı. Gecede, Yeniceköy Ocak Örgütü eski Başkanı Erdoğan Pehlivanoğlu, Ali Bardak ve Lefkoşa İlçe Başkanı Rifat Arşehit'e hizmet ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Erdoğan Pehlivanoğlu plaketini Genel Başkan Mehmet Ali Talat'tan alırken, Ali Bardak ve Rifat Arşehit'e ödüllerini Yeniceköy Ocak Örgütü Başkanı Adem Soyel verdi.

TALAT: "CTP'YE BÜYÜK İHTİYAÇ OLACAK"

Yüksek katılımın yaşandığı etkinlikte konuşan CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs sorununun çözüm sürecinde ciddi gelişmelerin yaşanabileceğini belirterek, "Bunun için CTP'ye büyük ihtiyaç olacak" dedi. CTP'nin tüm kadrolarıyla bu sürece hazır olması gerektiğinin altını çizen Talat, hükümetin ömrünün kısa olduğunu söyledi. Talat, CTP'nin kurultayını da tamamlayarak yeni dönemdeki gelişmelere hazır olması gerektiğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.