DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Girne-Değirmenlik anayolu üzerinde kazada zarar gören çelik bariyerler halen onarılmadı

Girne-Değirmenlik anayolu üzerinde  kazada zarar gören çelik bariyerler halen onarılmadı

Girne-Değirmenlik anayolu üzerinde, 4 Nisan 2016'da dört ağır vasıta aracın karıştığı kazada zarar gören çelik bariyerler, beş ay geçmesine rağmen halen onarılmadı.

Yayın Tarihi: 02/10/16 11:17
okuma süresi: 1 dak.
Girne-Değirmenlik anayolu üzerinde  kazada zarar gören çelik bariyerler halen onarılmadı
A- A A+

"Bugüne kadar yüzlerce kazanın yaşandığı bu yolda, yetkililer niçin önlem almıyor? Bariyer onarmak bu kadar mı zor?" şeklinde konuşarak tepkilerini dile getiren sürücüler, "Kullanılamaz hale gelen bariyerin yerine güneş enerjisiyle çalışan uyarıcı bir sinyalizasyon sistemi yerleştirilmiş. Ancak, bu virajda bariyer olması hayati önem taşıyor. Küçük önlemler felaketi önler" ifadelerini kullandı.

Araçlar bankete yuvarlanmıştı

Girne-Değirmenlik Anayolu üzerinde, 4 Nisan sabahı, dört ağır vasıta aracın karıştığı kazada anayol savaş alanına dönmüş, büyük bir şans eseri can kaybı yaşanmamıştı. Kazada bir kamyon yolun solundan, bir TIR ise yolun sağından çıkarak bankete yuvarlanmıştı.

Mehmet Kara - Kıbrıs Gazetesi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.