ESENTEPE
okuma süresi: 2 dak.

Su tankerleri Esentepe'ye giremeyecek!

Su tankerleri Esentepe'ye giremeyecek!

Esentepe Belediyesi yaptığı açıklamalarda, su kaynağı belediye sınırları içinde olsa bile belediyeden izin almadan motorlu veya motorsuz her çeşit tankerle belediye sırları içinde içme veya kullanma suyu satılması ve dağıtılmasının yasak olduğunu bildirdi.

Yayın Tarihi: 07/10/16 14:22
okuma süresi: 2 dak.
Su tankerleri Esentepe'ye giremeyecek!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Esentepe Belediyesi sınırları içerisindeki su kullanım alanları dışındaki bölgelere su verilebilmesi için her ev sahibinin yapması gerekenleri açıkladı.

Esentepe Belediye sınırları içinde 0-5 ton arası 4 TL, 6-15 ton arası 5 TL, 16 ton ve üzeri 6 TL olarak fiyatlandırılan suyu, Esentepe Belediyesi sınırları içerisinde su kullanım alanları dışındaki bölgelere verilebilmesi için ev sahiplerinin öncelikle konutlarına 1000 TL + KDV ödeyerek su sayacı takacak. Ayrıca her konut altyapı boru ve kazı dolgu için 2200 TL + KDV ödeyecek.

Türkiye suyu şebekeye ulaştığı zaman Esntepe Belediye sınırları içinde hiçbir şekilde tankerle su satışı ve dağıtımı yapılmayacağını bildiren Belediye, her site içinde su kaçağı gibi durumlar için hane başı 100 sterlin kapora ödemesinin Belediye veznesine yatırılmasını talep etti.

Esentepe Belediyesi yaptığı açıklamalarda, su kaynağı belediye sınırları içinde olsa bile belediyeden izin almadan motorlu veya motorsuz her çeşit tankerle belediye sırları içinde içme veya kullanma suyu satılması ve dağıtılmasının yasak olduğunu bildirdi. İzinsiz içme veya kullanma suyu satılması ve dağıtılması durumunda polis ve zabıtanın su dağıtımını durduracağı açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.