KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 4 dak.

Kadınları çekici gösterecek 10 tüyo

Kadınları çekici gösterecek 10 tüyo

Çoğu kadının hayali çevresindekilerin ilgi duyduğu biri haline gelmek. Bunun yolu da çekici olmaktan geçiyor. İşte kadınları çekici yapan birkaç tüyo...

Yayın Tarihi: 10/10/16 15:17
okuma süresi: 4 dak.
Kadınları çekici gösterecek 10 tüyo
A- A A+

Çoğu kadının hayali çevresindekilerin ilgi duyduğu biri haline gelmek. Bunun yolu da çekici olmaktan geçiyor. İşte kadınları çekici yapan birkaç tüyo...Çekici görünmek her kadının hayali ve bunun için kadınlar pek çok yola başvursa da bazen yapılan yanlış seçimler nedeniyle itici görünmek de mümkün. Etrafınızda saygı ve ilgi uyandıran birisi olmak istiyorsanız detaylara önem vermelisiniz. İşte çekici görünmenin 10 sırrı;
GÜLÜMSEYİN

Kendine has bir gülüş hem sizi pozitif gösterir hem de çekici yapar. Herkes etrafında pozitif insanların olmasını ister, bu nedenle gülümsemek daha çok aranan bir kişi olmanıza yardım eder. Gülümsemek kadar yüzünüzü güzel gösteren başka bir tüyo da yok.

Kadınları çekici gösterecek 10 tüyo

KENDİNİZE BİR KOKU BELİRLEYİN

Kadınların adeta imza haline gelmiş bir parfümü olması onları özel ve çekici yapan detaylardandır. Girdiğiniz ortamlarda kendinize has kokunuzla fark yaratmak ve hatırlanmak sizi diğerlerinden ayıran en önemli faktörlerdendir.

DİK DURUN

Karın içeride, omuzlar dışarıda olarak dik bir duruş sergilemek hem kendinize güvenli hem de güzel görünmenin en etkili yollarından. Çekici olmak ve zayıf görünmek için doğru bir postür şart.
SAÇLARINIZLA BÜYÜLEYİN

Bakımlı saçlar kadını çekici göstermenin yanında daha güvenli hissetmelerine de yardımcı olur. Düzenli olarak saçlarınızı kestirmek ve bakımını yapmak sizi göz alıcı yapar.

Kadınları çekici gösterecek 10 tüyo

DİŞLERİNİZE ÖZEN GÖSTERİN

Ağız bakımı çekici görünmede oldukça etkili. Dişlerini düzenli fırçalayan, bakımını yapan ve rutin dişçi kontrollerini ihmal etmeyen biri temiz ve bakımlı dişleriyle çekim alanını güçlendirecektir.

CİLT BAKIMINI İHMAL ETMEYİN

Cildi ışıl ışıl parlayan bir kadın herkesin dikkatini çeker. Doğru ürünlerle cilt bakımını yapmak, maske ve buhar banyosunu ihmal etmemek ve cildi düzenli olarak temizlemek pürüzsüz bir cilde sahip olmanın sırlarından bazıları.
STİLİNİZ OLSUN

Stili olan ve kendine yakışan seçimler yapan bir kadın her zaman bir adım öndedir. Sizi moda kurbanı gibi gösteren seçimler yapmak yerine vücudunuza ve yaşınıza uygun bir stil belirlemek çekiciliğin yapı taşlarından biri.

Kadınları çekici gösterecek 10 tüyo

FİT GÖRÜNÜN

Formunuza özen göstermek için düzenli egzersizin yanında beslenmenize de dikkat ederek siz de fazla yağlarınızdan kurtulup fit bir görünüm elde edebilirsiniz.

MAKYAJINIZA ÖZEN GÖSTERİN

Aşırı makyaj yaşlı göstermesinin yanında alay konusu olmanıza bile neden olabilir. Doğru makyaj teknikleri ve cildinize uygun ürünlerle yaptığınız makyaj sizin daha saygın ve çekici görünmenizi sağlar.

DOĞRU İÇ ÇAMAŞIRI SEÇİN

İç çamaşırları kıyafetlerin güzel görünmesinde önemli rol oynar. Bedeninize uygun ölçüde iç çamaşırı seçimleri yapmak kendinizi seksi ve güzel hissetmenin yanında kıyafetlerinizi de daha güzel gösterir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.