İSKELE
okuma süresi: 4 dak.

Kaya Holding Onursal Başkanı Burhanettin Kaya: "Rantçı değil yatırımcıyım"

Kaya Holding Onursal Başkanı Burhanettin Kaya: "Rantçı değil yatırımcıyım"

Kaya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Burhanettin Kaya, ismi üzerinden sürdürülen operasyonlara şiddetli tepki gösterdi.

Yayın Tarihi: 26/10/16 18:06
okuma süresi: 4 dak.
Kaya Holding Onursal Başkanı Burhanettin Kaya: "Rantçı değil yatırımcıyım"
A- A A+
BURHANETTİN KAYA: "TEK AMACIM YATIRIM": "Konuşulanlara yazılanlara bakıyorum, bir de yatırımlarıma bakıyorum. Sadece KKTC değil, Türkiye ve farklı ülkelerde yatırımlarım var. Sadece şu soruyu sormasını istiyorum herkese: Ben nerede rantla iş yapmışım ki burada da rantla iş yapayım? 13 yıl önce bu adaya geldim. Bu ülkeye yatırım yapmışım, istihdam sağlamışım. Nerde rantçılık yapmışım?

GİRNE'NİN SORUNLARI: "Tüm Girne'nin sorunları bizim üzerimize yıkılmak isteniyor ve sistemli bir linç kampanyası var. Girne'ye bir daha bakın. Bize yönelik bu linç kampanyası devam ederken, Girne'nin merkezinde 10 katlı binalar yükselmeye devam ediyor. Ben KKTC vatandaşıyım ve Kıbrıs Türkünü çok seviyorum. Sadece üçkağıtçı ve yalancıları hayatım boyunca hiç sevmedim ve sevmeyi de düşünmüyorum."

Kaya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Burhanettin Kaya, "rantçı gibi" gösterilmesine tepki gösterdi. Bu yöndeki suçlamalara yönelik, kısa bir açıklama yapan Burhanettin Kaya, şu ifadeyi kullandı: "Konuşulanlara yazılanlara bakıyorum, bir de yatırımlarıma bakıyorum. Sadece KKTC değil, Türkiye ve farklı ülkelerde yatırımlarım var. Sadece şu soruyu sormasını istiyorum herkese:

"BEN NEREDE RANTLA İŞ YAPMIŞIM Kİ, BURADA DA RANTLA İŞ YAPAYIM?"

"13 yıl önce bu adaya geldim. Bu ülkeye yatırım yapmışım, istihdam sağlamışım. Nerde rantçılık yapmışım?

Bafra'ya kimse çivi çakmazken, bugün orası turizm yatırımcıları için cazip bir hale geldiyse, sorarım size, ben mi rantçıyım? Yıllarca o bölgede tek yatırımcı olarak, her türlü zorluğun üstesinden geldik, harika bir destinasyon yarattık.

Girne'de durum ne? Araziyi kendim satın aldım. Devlete "bana arazi verin" demedim. Yatırımı yapmadan önce de herkesi, her makamı gezdim, projemi anlattım. "Yürü arkandayız" dediler.

Girne'de herkesin tartıştığı çevre ve inşaatlaşma sorunu, sadece yatırımcı olan ve ortalama bin istihdam öngören bir grubu linç kampanyasına döndü.

Tartışma ise sadece tek kat üzerinden…

Gelinen aşamada, bana yapılanı yapmayacağım. Bana yapılan suçlamalara rağmen, başkalarını suçlayarak cevap vermeyeceğim. Sadece bu ülkede yatırımcı diye gelenlere bakın, bir de bizim yatırım için izlediğimiz yola.

Kaya grubu, "rantçı" olmadı, fırsatçı olmadı. Birileri bizi ısrarla öyle göstermek istese de, durum ortada.

Tüm Girne'nin sorunları bizim üzerimize yıkılmak isteniyor ve sistemli bir linç kampanyası var. Girne'ye bir daha bakın…

Bize yönelik bu linç kampanyası devam ederken, Girne'nin merkezinde 10 katlı binalar yükselmeye devam ediyor.

Sadece Kaya grubu ve şahsım üzerinden devam eden linç kampanyasını ise, kamu vicdanına bırakıyorum. Resmin bütününe bakanlar, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır."

Ben KKTC vatandaşıyım ve Kıbrıs Türkünü çok seviyorum.

Sadece üçkağıtçı ve yalancıları hayatım boyunca hiç sevmedim ve sevmeyi de düşünmüyorum.

Bunu herkesin bilmesini hassaten rica ediyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.