BEYARMUDU
okuma süresi: 2 dak.

ÖRP Beyarmudundaydı

ÖRP Beyarmudundaydı

<p>Özgürlük ve Reform Partisi (ÖRP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı, partisinin halkın bütün kesimlerinin çıkarları doğrultusunda siyaset yapmayı hedefleyen bir parti olduğunu belirtti.</p>

Yayın Tarihi: 25/02/09 15:19
okuma süresi: 2 dak.
ÖRP Beyarmudundaydı
A- A A+

ÖRP seçim çalışmaları çerçevesinde Beyarmudu Örgüt Binasında halka açık bir toplantı düzenledi. Toplantıya ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı, Genel Başkan Yardımcısı Erden Özaşkın, Genel Sekreter Sinan Bağdatlı ve Gazimağusa İlçe Başkanlığı yöneticileri katıldı.

ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı,partilerinin tek bir sınıf ve kesimin çıkarlarının temsilcisi olmadığını, halkın bütün kesimlerinin ortak çıkarları için çalışan ve Kıbrıs Türk halkının temsilcisi olmayı hedefleyen bir anlayışla merkezde siyaset yapan bir parti olduğunu ifade etti. Avcı,partilerinin yeni siyaset anlayışının, demokratik anlayış temelinde devleti ve kurumları değil, insanı ve dolayısıyla bireyi ve bireyin hak ve özgürlüklerini ön plana çıkaran bir anlayış olduğunu dile getirdi.

ÖRP'nin bütün politika oluşturma ve uygulama süreçlerinde insanı merkeze alan bir anlayışla eşitlik ve çoğulculuk ilkesini savunacaklarını vurgulayan Genel Başkan Avcı; kaynakların bütün kesimler ve bireyler arasında fırsat eşitliğine dayalı olarak adil biçimde bölüştürülmesini ve bütün karar alma süreçlerinde ülkedeki farklı kesimlerin eşitlikçi ve çoğulcu biçimde yer almasını sağlamak istediklerini belirtti.

Partilerinin kuruluş amaçlarından birisi olan temiz ve dürüst siyasetin, siyasette ve devlet yönetiminde her türlü yozlaşmanın ve kirlenmenin ortadan kaldırılmasını gerekli kıldığını ifade eden Avcı,bu amaçla ÖRP'nin; gerek parti yönetiminde, gerek siyaset yapma biçiminde ve gerekse de ülke yönetiminin her aşamasında adam kayırmacılığı, her türlü yolsuzluğu, belirli grup ve kesimlerin çıkarlarına öncelik vermeyi, toplum çıkarını bir yana bırakıp bireysel çıkarı ön planda tutmayı tümüyle dışladığını söyledi..

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.