EMLAK
okuma süresi: 3 dak.

Küçük Banyoları Baştan Yaratacak Dekorasyon Önerileri

Küçük Banyoları Baştan Yaratacak Dekorasyon Önerileri

Eğer banyonuz olması gerektiğinden daha küçükse ve onu dekore etmekte zorlanıyorsanız; bu püf noktalarından yardım alabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 21/11/16 16:43
okuma süresi: 3 dak.
Küçük Banyoları Baştan Yaratacak Dekorasyon Önerileri
A- A A+
Küçük alanları dekore etmek her zaman için daha zordur. Pratik çözümler bulmak,seçimlerimizi fonksiyonel olandan yana kullanmak gerekir. Bu kural küçük bir banyoyu dekore ederken de geçerlidir.

Eğer banyonuz olması gerektiğinden daha küçükse ve onu dekore etmekte zorlanıyorsanız; bu püf noktalarından yardım alabilirsiniz.

KÜÇÜK BANYO DEKORASYONUNDA AÇIK RENKLERİ TERCİH EDİN

Artık açık renklerin daha geniş ve ferah bir algı yarattığını bilmeyen yok. Biz de ilk olarak küçük banyomuzda açık renk kullanımına dikkat ederek olduğundan daha aydınlık ve geniş görünen bir banyoya sahip olabiliriz.

BANYONUZDA KÖŞELERİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN

Küçük alanlarda köşeler oldukça önemlidir. Banyonuzdaki köşeleri de lavabo, klozet ya da raf sistemi için değerlendirebilir böylece en ölü alanları bile kullanmış olursunuz.

DUŞAKABİN YERİNE DUŞ PERDESİNİ TERCİH EDİN

Banyonuz küçükse orada küvet ya da duş teknesi kullanmak alanı daha da daraltmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Bu yüzden küçük banyolarda duş alanlarını perde ile ayırmak en mantıklısı olacaktır.

TEZGAH ÜSTÜ LAVABOLARIN SIZE ALAN KAZANDIRACAĞINI UNUTMAYIN

Ayaklı lavabolar küçük banyolarda en son tercih edilmesi gereken malzemedir. Onun yerine tezgah üstü olarak bilinen etajerli lavabolar kullanılmalıdır. Bu sayede lavabonun altındaki dolap size daha düzenli bir banyo için depolama alanı sunacaktır.

BANYONUZDA HER ŞEYİN MİNİĞİNİ KULLANIN

Lavabonun, duş teknesinin, dolapların hatta klozetin bile küçüğünü tercih ederek banyonuzda olduğundan daha fazla alan yaratabilirsiniz. Hem böylece oldukça sevimli bir banyoya da sahip olabilirsiniz.

KÖŞESİZ YUVARLAK HATLI ÜRÜNLERİN YARATACAĞI GENİŞ ALAN ALGISINDAN YARARLANIN

Örneğin; yuvarlak bir lavabo köşeli olandan daha geniş bir alan bırakır. Bu da dekorasyonda formların ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Siz de küçük olan banyonuzu doğru seçimlerle daha kullanışlı bir şekilde dekore edebilirsiniz.

KLOZET ÜSTÜ DOLAP VE RAF SİSTEMLERİNİ TERCİH EDİN

Banyolarda klozetlerin bulunduğu duvar hep boştur. Ancak küçük banyolarda bu alanlar bizim için oldukça önemlidir. Klozetin üstü raf ya da dolapla daha kullanışlı bir hale getirilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.