EMLAK
okuma süresi: 3 dak.

Evinizi kışa hazırlayın!

Evinizi kışa hazırlayın!

Yaz aylarının geride kaldığı bu günlerinde soğuk havalar iyice hissedilmeye başladı. Kışlıklar yavaş yavaş dolaplardan çıkmaya başlarken evlerinizin de bu soğuklara karşı bazı dekorasyon önerilerine ihtiyacı var.

Yayın Tarihi: 24/11/16 14:18
okuma süresi: 3 dak.
Evinizi kışa hazırlayın!
A- A A+

Yaz aylarının geride kaldığı bu günlerinde soğuk havalar iyice hissedilmeye başladı. Kışlıklar yavaş yavaş dolaplardan çıkmaya başlarken evlerinizin de bu soğuklara karşı bazı dekorasyon önerilerine ihtiyacı var.

Evinizi kış dekorasyonu için hazırlamak için soğukların gelmesini beklemek yerine şimdiden yaparsanız soğuk kış günlerinde kendin yap fikirleri ile evinize küçük süslemeler yapmak için daha fazla zamanını olacak.

Evinizde kış dekorasyonu yapacaksanız bunu tüm ev için de yapabilir belirli alanlarda da yapabilirsiniz.

Kış dekorasyonu için en çok tercih edilen alanlar ise oturma odası ve yatak odası. Çünkü kış aylarında bu odalar en çok zaman geçirdiğimiz alanlar.
SALONUNUZU AYDINLATIN

Evinizi dekore ederken en çok dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri aydınlatmadır. Özellikle salon için seçeceğiniz modellerin odanın rengine, mobilyaların tarzına uygun olduğuna emin olun. Ayaklı abajurlar masa üstü lambalar ortamı yumuşatmak loş ışık yaratmak için doğru seçim olacaktır. Sezonun öne çıkan renkleri metalik, ışıltısıyla evlerinizi şıklaştıracak.
ROMANTİZMİ YAKALAYIN

Hem modern hem romantik bir yatak odası düzenlemek için yapmanız gereken beyaz ahşap yatak odası takımını pastel renkli kumaşlarla birleştirmek. Nevresim takımlarında, yatak örtülerinde ipek ve saten her zaman daha şık ve zarif duracaktır.
DUVARLARINIZI CANLANDIRIN

Mevsim değişmi, havanın çabuk kararması ve genel olarak kasvetli bir havanın boy gösterdiği şu soğuk günlerde evinize size enerji verecek renkleri kullanın. Bu sezon öne çıkan renkler tarçın, kırmızı ve pudra tonları olacak.
SICAK DOKULAR KATIN

Kış aylarına yakışan kaşmir, yün, peluş gibi sıcaklık veren malzemeler ev tekstil ürünlerinde hakimiyetini sürdürüyor. Battaniye, koltuk ve yatak örtülerinde bu yumuşaklığı yakalayın.
BİRAZ IŞILTI VE KOKU EKLEYİN

Odanızın havasını değiştirmek için mumlar, ev parfümleri ve bambu çubuklu oda kokuları ile küçük dokunuşlar ekleyin. Bu kokuların rahatlatıcı etkisini hissedin.
KOLTUKLARI SÜSLEYİN

Bu sezon dekorasyona büyük çiçekli motifler, kilim desenleri ve canlı renkler hakim. Siz de bu kumaşlarla hazırlanmış yastıklarla samimi bir ortam yaratabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.