EMLAK
okuma süresi: 3 dak.

KTİMB Yönetim Kurulu Üyesi Öncülay: "En yoğun stand Kıbrıs standı oldu"

KTİMB Yönetim Kurulu Üyesi Öncülay: "En yoğun stand Kıbrıs standı oldu"

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öncülay, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO'da gerçekleşen Emlak Fuarı'nda Kıbrıs Emlak Merkezi kameralarına konuştu.

Yayın Tarihi: 24/11/16 16:27
okuma süresi: 3 dak.
KTİMB Yönetim Kurulu Üyesi Öncülay: "En yoğun stand Kıbrıs standı oldu"
A- A A+

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öncülay, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO'da gerçekleşen Emlak Fuarı'nda Kıbrıs Emlak Merkezi kameralarına konuştu. İstanbul'daki dev emlak fuarında en çok ilgi gören standın Kuzey Kıbrıs standı olduğunu vurgulayan Öncülay, "Sakin ve güvenilir olan adamıza ilgi büyük. Fuarın en yoğun standı Kıbrıs standı oldu" dedi.

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, 17 - 20 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşen 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı'nda Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) de Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte yerini aldı.

Fuar esnasında Kıbrıs Emlak Merkezi kameralarına konuşan KTİMB Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öncülay, Birliğin ve Birlik standında yer alan Kıbrıslı müteahhitlerin Fuarda büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

"KUZEY KIBRIS'A YAPILAN YATIRIMIN GERİ DÖNÜŞÜ 6 -12 YIL ARASINDA DEĞİŞİYOR"

Dokuz Kıbrıslı müteahhit firmanın KTİMB çatısı altında fuara katıldığı bilgisini veren Öncülay, yaklaşık 22-23 projenin satışa sunulduğunu belirtti.

Dünyada yaşanan ekonomik krize değinen Öncülay, Kuzey Kıbrıs'ta emlak fiyatlarının çok uygun olduğunu kaydederek, "Türkiye'de emlak metre karesi 3500 TL'ye satılırken, Kuzey Kıbrıs'ta metre karesi 1500 TL'ye satılıyor. Ayrıca Türkiye de dahil birçok ülkede insanlar yaptıkları yatırımın geri dönüşünü 30-40 yılda alırken, Kuzey Kıbrıs'ta bu 6 ile 12 yıl arasında" dedi.

"KUZEY KIBRIS GELİŞMEYE ÇOK AÇIK"

Fuarın en yoğun standının Kıbrıs standı olduğunu vurgulayan Öncülay, standın Türkiyeli, Arap ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen ziyaretçilerin ilgisini çektiğini anlattı.

Kıbrıs'ın sıcak, sakin ve güvenilir bir ada olduğunu ve insanların gerek tatil gerekse yaşamak için böyle yerleri aradığını ifade eden Öncülay, Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik süren müzakerelere de değinerek "Çözüm olsun veya olmasın Kuzey Kıbrıs gelişmeye çok açık. Kuzey Kıbrıs'a ilginin artacağını düşünüyoruz ve bunun olması için de üyelerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.