İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Sendika üyesi oldular, işten atıldılar!

Sendika üyesi oldular, işten atıldılar!

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, CAS'ta çalışan 7 işçi, DEV-İŞ'e üye oldukları ve sendika toplantısına katıldıkları gerekçesiyle işten durduruldular.

Yayın Tarihi: 28/11/16 08:59
okuma süresi: 1 dak.
Sendika üyesi oldular, işten atıldılar!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, CAS'ta çalışan 7 işçi, DEV-İŞ'e üye oldukları ve sendika toplantısına katıldıkları gerekçesiyle işten durduruldular. İşten atılma olayına sessiz kalmayan DEV-İŞ, bugün saat 11.00'de Ercan Havalimanı'nda CAS Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması ve oturma eylemi gerçekleştirecek.

DEV-İŞ tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
"CAS'ta (Cyprus Airways Services) sendikamız DEV-İŞ'e üye oldukları ve sendika toplantısına katıldıkları gerekçesi ile 7 işçi hafta sonu itibariyle CAS yönetimi tarafından işten durdurulmuştur.

Sendikalaştıklarından dolayı işten atılan işçilerle ilgili olarak bugün saat 11.00'de Ercan'daki CAS Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması ve oturma eylemi gerçekleştireceğiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.