YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Cezayı "son kuruşuna kadar" ödedi

Cezayı "son kuruşuna kadar" ödedi

Girne çevre yolu çemberinde trafik ekiplerinin radar kontrolünde süratten yakalanarak 183,40 TL'lik ceza kesilen H.B isimli vatandaş, 183, 40 TL'lik cezasını "son kuruşuna kadar" ödemek için farklı bir yöntem tercih etti.

Yayın Tarihi: 08/12/16 11:08
okuma süresi: 1 dak.
Cezayı "son kuruşuna kadar" ödedi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Sosyal medyada bir vatandaşın paylaşımı bugün en çok dikkat çeken ve paylaşılan gönderiler arasına girdi. Girne çevre yolu çemberinde trafik ekiplerinin radar kontrolünde süratten yakalanarak 183,40 TL'lik ceza kesilen H.B isimli vatandaş, 183, 40 TL'lik cezasını "son kuruşuna kadar" ödemek için farklı bir yöntem tercih etti.

Ödediği cezayı eğlenceli hale getirmek ve kendince polisin işini zorlaştırarak bir nevi esprili bir şekilde intikam almak isteyen vatandaş, 183,40 TL'lik cezasını 5 kuruş ve 10 kuruş olarak ödedi. Ceza ödeme işleminin yaklaşık 40 dakika sürdüğünü ifade eden H.B, ödeme yaptığı bir poşet dolusu kuruşları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu fotoğraf günün en çok konuşulan paylaşımı oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.