MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

'Karanlığın Elli Tonu' (Fifty Shades of Darker)'dan yeni fragman

'Karanlığın Elli Tonu' (Fifty Shades of Darker)'dan yeni fragman

Dakota Johnson ve Jamie Dornan'ın başrollerde yer aldığı 'Karanlığın Elli Tonu' (Fifty Shades of Darker) filminin ikinci fragmanı yayınlandı.

Yayın Tarihi: 08/12/16 12:18
okuma süresi: 2 dak.
'Karanlığın Elli Tonu' (Fifty Shades of Darker)'dan yeni fragman
A- A A+

E. L. James'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan 'Karanlığın Elli Tonu' (Fifty Shades of Darker) filminin ikinci fragmanı yayınlandı.

Erotik-dram türündeki filmin başrollerini Dakota Johnson ve Jamie Dornan paylaşıyor. Filmde ayrıca Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Marcia Gay Harden, Bella Heathcote ve Marcia Gay Harden gibi isimler de yer alıyor.

'Grinin Elli Tonu' (Fifty Shades of Grey) adlı yapımın ikinci filmi olan 'Karanlığın Elli Tonu'nda (Fifty Shades of Darker)Anastasia Steele ve Christian Grey karakterlerinin şehvet oyunu devam ediyor.

Filmde, Anastasia tutkulu milyoner Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini geride bırakmaya çalışmaktadır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmaz. Yeniden bir araya gelen çiftin yaşadıkları zorluklar barışmalarıyla birlikte bitmeyecektir. Christian geçmişinden gelen şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalırken, Anastasia da Grey'in geçmişinde kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla yüzleşecektir.

Film, 10 Şubat 2017'de izleyici ile buluşacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.