GÖNYELİ
okuma süresi: 4 dak.

Gönyeli 'yıllanmış değerlerini' unutmadı

Gönyeli 'yıllanmış değerlerini' unutmadı

Gönyeli'de kökleriyle geleceği yaratan 400'ü aşkın isim yılbaşı için düzenlenen özel etkinlikte buluştu. Gönyeli Belediyesi 'önce insan' diyerek sosyal belediyecilik anlayışını sürdürdü.

Yayın Tarihi: 30/12/16 10:52
okuma süresi: 4 dak.
Gönyeli 'yıllanmış değerlerini' unutmadı
A- A A+

Gönyeli'de kökleriyle geleceği yaratan 400'ü aşkın isim yılbaşı için düzenlenen özel etkinlikte buluştu. Gönyeli Belediyesi 'önce insan' diyerek sosyal belediyecilik anlayışını sürdürdü.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, düzenlenen etkinliklerde kentin yıllanmış değerlerini yalnız bırakmadı, "Bizler, insanlarımızın yüzü güldüğü zaman gülümseriz, onlarla birlikte umutlanırız, mutlu oluruz" dedi.

Gönyeli Belediyesi 'önce insan' vizyonuyla yürüttüğü sosyal belediyecilik odaklı çalışmaları kapsamında, kentin yıllanmış değerlerini unutmadı.

Gönyeli'de kökleriyle geleceği yaratan 400'ü aşkın isim yılbaşı için düzenlenen özel etkinlikte buluştu.

Gönyeli Belediyesi, Gönyelili yaşlılara özel yılbaşı yemeği organizasyonu düzenledi, üç farklı günde, farklı mekanlarda Gönyeli'nin değerlerini bir araya getirdi.
"HEP YANLARINDAYIZ"

Gönyeli Belediyesi'nin organizasyonunda duygulu anlar yaşayan kentin değerleri, hem eğlenmek, hem de anılarını canlandırmak fırsatı buldu.

Gönyeli Belediyesi Yaşlılara Hizmet Birimi Sorumlusu Hüseyin Menderes; 1135 kayıtlı üyeleri bulunduğunu belirterek, üyelerini sadece özel günlerde değil her zaman hatırladıklarını, sürekli yanlarında olduklarını belirtti.

"Üyelerimize sağlık hizmeti, hastane servisi, bahçe temizliği, kuaförlük gibi hizmetlerimizle ulaşıyor, gezilerle yaşamlarına renk katıyoruz" diyen Yaşlılara Hizmet Birimi Sorumlusu Hüseyin Menderes, yılbaşı etkinliğinin de son derece anlamlı olduğunu belirtti.
"YAŞLILARIMIZ GÜLERSE, BİZ DE GÜLERİZ"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli de, düzenlenen etkinliklerde kentin yıllanmış değerlerini yalnız bırakmadı, "Bizler, insanlarımızın yüzü güldüğü zaman gülümseriz, onlarla birlikte umutlanırız, mutlu oluruz" dedi.

Gönyeli'de köyden kente dönüşüm sürecini tamamlamanın ardından yeni hedeflere yöneldiklerini belirten Ahmet Y. Benli, özellikle hizmet kalitesinin artırılması, çevre ve insana yönelik projelere yöneldiklerine dikkat çekti.

"Gönyeli Belediyesi artık çağdaşlığın en önemli göstergesi olan insan odaklı projelerle anılmaktadır" diyen Ahmet Y. Benli, "Çocuk festivallerinden sosyal aktivitelere, yaşlılarımıza hizmetten eğitime kadar insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sosyal yaşamla birlikte hizmet kalitesini artırmak için pek çok yeni proje ürettiklerini ve takım ruhu içerisinde özveriyle çalıştıklarını anlatan Ahmet Yalçın Benli, "Yeni bir yıla daha umutla giriyoruz. Kentimizin değerleriyle birlikte gülümsemek, bizim en önemli zenginliğimizdir. Biz görevimizi yerine getirdiğimiz sürece insanlarımız mutlu olur, mutlu insanlarımız bizi mutlu eder, insanımızın yüzü gülerse, bizlerin de yüzü güler. Özellikle de yaşlılarımız gülümsediği zaman o gülüş, bizlerin yüzüne de yerleşir" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.