SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KTSYD "Sporun Vizyonu Eğitim Semineri" 5-8 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek

KTSYD "Sporun Vizyonu Eğitim Semineri" 5-8 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) "Sporun Vizyonu Eğitim Semineri" bu yıl 5-8 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 02/01/17 15:42
okuma süresi: 2 dak.
KTSYD "Sporun Vizyonu Eğitim Semineri" 5-8 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek
A- A A+
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) "Sporun Vizyonu Eğitim Semineri" bu yıl 5-8 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek. Antalya'da üçüncü kez gerçekleştirilecek olan seminer Aska Lara Resort & Spa Hotel'de yer alacak. Bu yıl eğitim seminerinin yanı sıra bir süre önce tadilatı yapılan KTSYD Tüzüğü için düzenlenecek kurultayda üyelerden değişen maddeler için onay istenecek.

ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞMACI OLARAK KATILIYOR

"Sporun Vizyonu Eğitim Semineri" bu yıl iki oturum halinde gerçekleştirilecek. 6 Ocak Cuma günü sabah saat 10.15'te gerçekleşecek ilk oturumda Final Üniversitesi'nden Prof. Dr. Seyhan Hasırcı "Spor Gazeteciliği" konu başlığı altında spor haberciliğinde etik ve doğru habercilik konularını irdeleyecek. İkinci oturumda ise Türkiye spor medyasından önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak. "Yeni Medya" başlığı altındaki oturumda Beyaz TV Spor Müdürü ve Beyaz Futbol programının sunucusu Ertem Şener, TRT spor spikeri Erdoğan Arıkan ve 24 TV Spor Yorumcusu Gökhan Dinç deneyimlerini aktaracak. Bu oturumla beraber eğitim semineri tamamlanacak.

TÜZÜK KURULTAYI

Geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl eğitim semineri ile birlikte KTSYD Tüzük Kurultayı da Antalya'da gerçekleştirilecek. Seminerin tamamlanmasının ardından aynı gün öğleden sonra bir süredir tadilatı yapılan maddeler gerçekleşecek kurultay ile üyelerin onayına sunulacak. Spor yazarları 8 Ocak Pazar günü adaya dönüş yapacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.