TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

İzmir Valisi Ayyıldız: "Eylemi yapanlar PKK olarak değerlendirilmekte"

İzmir Valisi Ayyıldız: "Eylemi yapanlar PKK olarak değerlendirilmekte"

İzmir Valisi Erol Ayyıldız İzmir Adliyesi'ne yapılan saldırının ardından olay yerine geldi.

Yayın Tarihi: 05/01/17 18:01
okuma süresi: 2 dak.
İzmir Valisi Ayyıldız: "Eylemi yapanlar PKK olarak değerlendirilmekte"
A- A A+
Ayyıldız, şunları söyledi:

"Yanlarında iki adet kalaşnikof tüfek ayrıca RPG 7-8 fişek olmak üzere ve el bombaları tahmin ediyorum 8 tane, bu şekilde iki terörist ölü ele geçirildi. Bu hadisenin içimizi acıtmakla beraber bu şekilde atlatılması alınan tedbirlerin ve cefakar ve vefakar ve şehit olmayı göze alan emniyet güçlerimiz sayesinde olmuştur.

Tedavi gören polis memurlarımız var. inşallah kısa zamanda ayağa kalkarlar. Teröristlerin bu ülkeye verecekleri zararı ena za indirme noktasında tüm halkımız üzerine düşeni yapacaktır. Kamuoyunun bilgilendirilmeis noktasında ne lazımsa bunu da yapacağız.

Bir araç daha tespit edildi, kontrollü bir şekilde patlatıldı. Bu teröristlere ait olduğunu değerlendirdiğimiz aracı, riske girmeden, ihtimal dahilinde emniyet birimlerimiz patlattılar.

PKK olarak değerlendirilmekte. Eylemi yapanların amacı doğrultusunda ve eyleme baktığımızda ve kişiler tespit edildiğinde böyle bir değerlendirme yapıldı".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.