TURİZM
okuma süresi: 2 dak.

KKTC Dünya turizm arenasında, Hollanda'da temsil ediliyor

KKTC Dünya turizm arenasında, Hollanda'da temsil ediliyor

Turizm Ve Çevre Bakanlığı, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında 2017'nin ilk turizm fuarı olan Vakantiebeurs 2017'de temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 08/01/17 16:01
okuma süresi: 2 dak.
KKTC Dünya turizm arenasında, Hollanda'da temsil ediliyor
A- A A+

Turizm ve Çevre Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Hollanda'nın Utrecht kentinde bu yıl 47'inci kez düzenlenecek olan 2017 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Ve Rekreasyon Fuarı, 10 – 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşiyor, fuara Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu'da katılıyor.

KKTC'nin önde gelen turizm pazarlarından Hollanda ile turizm ilişkilerinin geliştirilmesi açısından önem taşıyan fuara sektör temsilcileri ve basın mensupları da katılıyor. KKTC'nin dünya turizm arenasında görücüye çıkacağı fuarda Özel Kalem Müdürü Kazım Türkan, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Müdürü İpek Tüccaroğlu ve Basın Danışmanı Kemal Öneren'de hazır bulunacak, ayrıca Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Mustafa Köprülü ve Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Memuru Ece Karabatak' da fuar süresince görev alacak.
KITSAB ve KITOB başta olmak üzere bir çok sektör temsicisi de fuar süresince standımızı ziyaret eden ziyaretçilere Kuzey Kıbrıs hakkında tanıtıcı bilgiler verecek. Kuzey Kıbrıs'ın tanıtıcı reklam filmleri yayınlanarak ziyaretçilerin Kuzey Kıbrs'a olan ilgilerinin artması sağlanacak

Standımızda Felemenkçe ve İngilizce genel bilgi broşürleri, "Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret etmek için 50 nedeni içeren broşürler", haritlar, Bisiklet yolları, Dağ yürüyüşü yolları, başta olmak üzere bir çok broşür bulunacak.

Geçtiğimiz yıl 117 bin kişinin ziyaret ettiği, fuarda standımızı ziyaret edecek olan konuklarımıza Kuzey Kıbrıs'tan götürülen sucuk ve kavrulmuş badem ve pastelli vb yerli ürünümüz ikram edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.