ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Tablo ile Anlamlı ve Uzun Ömürlü Hatıralar

Tablo ile Anlamlı ve Uzun Ömürlü Hatıralar

Çok eski dönemlerden beri bir şekilde insanların hayatlarına dokunan ve günümüze kadar süregelmiş tablolar günümüz teknolojisiyle yepyeni anlamlar kazanıyor.

Yayın Tarihi: 22/01/17 13:00
okuma süresi: 3 dak.
Tablo ile Anlamlı ve Uzun Ömürlü Hatıralar
A- A A+
Çok eski dönemlerden beri bir şekilde insanların hayatlarına dokunan ve günümüze kadar süregelmiş tablolar günümüz teknolojisiyle yepyeni anlamlar kazanıyor. Resim sanatının eşsiz eserleri uzun yıllar boyunca tablolarla can bularak insanların evlerini süslerken artık bu kanvaslara yalnızca resim yapılmıyor. Sanal ortama aktarılabilen her görselin yer alabileceği yeni bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor.

Resmin orijinalinde çok belirgin fırça darbeleri kullanılmadığı takdirde, kanvas baskı ile üretilen tuvalleri ile orijinali arasında hiçbir renk ve derinlik kaybı olmadan baskılanabilir. Elbette aynı özellik fotoğraflar için de geçerlidir.

Tablo ile Baskılanabilen Görseller Nelerdir?

Orijinal resimlerin pahalı olduğu, güzel fotoğrafların yeterli çözünürlük ve büyüklükte baskılanmasında kalitesiz ürünlerin ortaya çıkma ihtimali tablo baskılama ile raflara kalkıyor. İster kişisel fotoğraflarınızda isterseniz hayranı olduğunuz herhangi bir görselde, yüksek kalitede sonuçlar elde edebilmek istiyorsanız tek yapılması gereken bilgisayar ortamına aktarma işlemidir.

Mekanları Kişiselleştirebilmenin Kolay ve Uygun Yolu

İç mekanlarda da kullanıma müsait olan kanvas tablo baskılar ortamın ambiyansının sağlanabilmesine, domestik alanlarda karakteristik özelliklerin ya da zevklerin dışa vurulmasında yardımcı olduğu gibi oldukça estetik bir görünüm sağlamayı da başarır. Cezbedici genişlikteki renk skalası ile çok küçük detaylarda bile mükemmel incelikleri canlandırabilmek mümkün.

Kanvas Baskıda Kalitenin Önemi

Resim sanatında dünyaca ün yapan eserler, yüzyıllardan beri boyaların ve yöntemlerin azizliklerinden ötürü deformasyona uğrasalar bile kanvasların kalitesiyle günümüze kadar canlılıklarını yitirmeden hayatta kalabildiler. Kanvas baskıda kalite tam da bu sebepten ötürü büyük bir önem taşıyor. Kalitesiz kumaş ve boya belli bir zamandan sonra solma ve dökülme problemleri yaşatırken, etkin ekipman, malzeme ve proses ile yüksek kalitede ürünler üretilebiliyor.

Müşteri memnuniyeti, güvenilirlik gibi temel prensipler taşıyan Tabloda, kendi üretmiş olduğu ürünlerde bu tarz sorunların oluşmayacağına dair 100 yıllık bir garanti veriyor.

Tabloda güvencesiyle nesillerden nesillere aktarılabilecek bir kanvasa sahip olmak ya da sevdiklerinizi bu yöntem ile mutlu edebilmek gibi bir düşünceniz varsa www.tabloda.com adresinden detaylı bilgi edinebilir ve tuvalinize hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.