ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Canlı Tv İzle - Fox Tv, Tv8 Canlı İzle

Canlı Tv İzle - Fox Tv, Tv8 Canlı İzle

Ülkemizde en çok izlenen kanallar genellikle ulusal tv kanalları olmaktadır. Çünkü bu kanallar hem izleyici kitlesi hemde yayınladığı dizi, film veya programlar ile daha fazla izleyici kitlesine ulaşmayı amaçlayan kanallardır ve yatırımlarını da bunları göz önüne alarak yaparlar.

Yayın Tarihi: 09/01/17 14:29
okuma süresi: 5 dak.
Canlı Tv İzle - Fox Tv, Tv8 Canlı İzle
A- A A+
Ülkemizde en çok izlenen kanallar genellikle ulusal tv kanalları olmaktadır. Çünkü bu kanallar hem izleyici kitlesi hemde yayınladığı dizi, film veya programlar ile daha fazla izleyici kitlesine ulaşmayı amaçlayan kanallardır ve yatırımlarını da bunları göz önüne alarak yaparlar. Ancak ulusal kanalların haricinde yerel kanallar da bulunmaktadır. Bu kanallar o yöreye yönelik yayınlar yapan ve hedef kitlesi ulusal kanallara göre daha az olan televizyon kanallarıdır. Televizyon izleyicileri canlı tv siteleri ile hem ulusal hemde yerel kanalları aynı platformdan izleme şansına sahiplerdir. Herhangi bir dijital platform ve uydu alıcısına gerek duymadan bu canlı tv sitelerine bağlanmak için gereken tek şey internet bağlantısıdır. İnternet bağlantısının olduğu her noktadan bilgisayar, tablet veya mobil cihazlarla canlı televizyon sitelerine bağlanabilir ve televizyon izleme keyfini yaşayabilir. Ülkemizde yayın yapan kanallardan bir kaç örnek vermek gerekirse Tv8 ve Fox Tv kanalları bu kategoride yayın yapan televizyon kanallarıdır. Şimdi gelin isterseniz bu kanallara göz atalım.

Tv8 İzle

22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grup bünyesinde yayına başlayan Tv8 kanalı, 2013 yılından beri Acun Medya ve Doğuş Medya Grubu bünyesinde yayınlarına devam etmektedir. Yayın merkezi İstanbul'da bulunan Tv8, ulusal eğlence kanalları arasında en çok izlenme oranına sahip kanaldır. 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Acun Medya grubuna satılan kanal, Doğuş Medya Grubu'nun %30 ortaklığına da alınmıştır. Tv8 kanalının satışından sonra Tv8 izle diyen kullanıcı sayısı her geçen gün artmaya devam etmektedir. Acun Ilıcalı Tv8 kanalını aldıktan hemen sonra kanalda haber programlarının olmasını istememesiyle birlikte Tv8 Ana Haber ve Haber Aktif gibi haber programları yayından kaldırılmıştır. Haber bültenleri ile birlikte futbol programı Telegol'de yayından kaldırılmış ve bu program ekiplerinde çalışanların işlerine son verilmiştir. Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Acun Medya bünyesindeki programlar da sırayla TV8 kanalına taşınmaktadır. Tv8 kanalında yayınlanan ve oldukça fazla izlenme oranına sahip olan bazı programlar şunlardır; Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, 3 Adam, İşte Benim Stilim ve Arda'nın Mutfağı programlarıdır. Özellikle Survivor programı yayınlandığı zamanlarda en çok izlenen program olarak reyting sıralamalarında 1. sırada yer almaktadır.

Fox Tv İzle

Fox TV 2004 yılında yayın hayatına başladı ve o günden bugüne çok hızlı bir çıta ile istediği noktaya ulaştı. Özellikle platformlarda kolay ulaşılabilir bir yerde olan kanal bu sayede gittikçe yayıldı ve artık vazgeçilmez kanalların arasında yer almaya başladı. Fox TV özellikle dizileri ile çok fazla ön plana çıkan bir kanaldır. Gündüz dizi kuşakları ve haber öncesi dizi kuşakları ile ev hanımları oldukça fazla talep gösteriyor. Fox tv izlemek istediğinizde evde olmasınız bile sevdiğiniz diziniz kaçıp gitmesin elbette. Canlı tv aracılığı ile yayınların hepsini her yerden her zaman izleyebilirsiniz. Üstelik canlı olarak yayınları ücretsiz olarak takip etmek isterseniz http://www.canlitvizle.website/ adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Fox TV ekranlarında en çok izlenen bir diğer programlar ise evlilik programı olarak karşımıza çıkıyor. Zuhal Topal ile yapılan evlilik programı kanalın izlenme oranını çok daha fazla arttırıyordu ancak program Star Tv kanalına transfer oldu. Şu anda Fox Tv kanalında evlilik programı bulunmuyor. Fox Tv her zaman haber bültenleri ile gündemde olmaya devam ediyor. Fox Tv sabahları İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ve özellikle Fatih Portakal ile Fox Ana Haber birçok haber bültenini, diziyi veya programı izlenme oranlarına bakıldığında geçtiği görülüyor. Fox tv izlemek isteyen televizyon izleyicileri; isterseniz ana haberlerini isterseniz diğer yayınlarını yani kaçırmak istemediğiniz her programı artık verdiğimiz adresten izlemeye başlayabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.