BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Sennaroğlu: "Atalarımın partisi UBP'ye katılıyorum…"

Sennaroğlu: "Atalarımın partisi UBP'ye katılıyorum…"

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, kalabalık bir ekiple bugün UBP'ye katılıyor.

Yayın Tarihi: 25/01/17 15:00
okuma süresi: 3 dak.
Sennaroğlu: "Atalarımın partisi UBP'ye katılıyorum…"
A- A A+

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, kalabalık bir ekiple bugün UBP'ye katılıyor. 2014 yılında CTP adayı olarak Büyükkonuk Belediye Başkanı seçilen ve geçtiğimiz yıl Cumhuriyetçi Türk Partisi'nden ayrılan Sennaroğlu, bağımsız olarak devam ettiği belediye başkanlığı görevini Ulusal Birlik Partisi çatısı altında sürdürecek.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu'nun dört belediye meclis üyesi ve kalabalık bir ekiple bugün UBP İskele İlçe Binası'nda düzenlenecek törenle UBP'ye katılacağı açıklandı. UBP İskele İlçe Binasında saat 18.30'da Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün de katılımıyla gerçekleşecek olan törenle Sennaroğlu'na UBP rozeti takılacak.

Sennaroğlu'nun katılımıyla UBP'nin 6 olan belediye sayısı 7'ye yükselmiş olacak.

Konu ile ilgili Sennaroğlu'nun açıklaması ise şöyle:

"Büyükkonuk Belediye başkanı Ahmet Sennaroğlu olarak 2014 yerel seçimlerinde büyük bir destek ve ekiple seçimi kazanmış ve daha sonrada görevime bağımsız olarak devam ettiğim tarafınızca bilinmektedir. Başta bu uzun yola çıkarken ekip ve arkadaşlık ruhumu kendime rehber edindim ve sonuna kadarda etmeye de devam edeceğim.

Son dönemlerde yapmış olduğum istişareler sonucunda ve bilhassa bölgemizin en büyük sorunlarından olan Büyükkonuk Sosyal Tesisleri'nin (The Pine View Restorant& Bar) beldemize geri kazandırılmasında Ulusal Birlik Partisi yönetiminin istikrarlı duruşu ekip olarak Ulusal Birlik Partisi'ne katılmamıza sebep olmuştur. Mevcut hükümet bu ve buna benzer olayların çözümünde eski hükümete bakıldığında daha erken sorun çözen işbitirici bir tavır sergilemektedir. Ayrıca beldemizde birçok gencimizin ihtiyacı olana kırsal kesim arsalarını dağıtma aşamasına getirmiş hızlı hizmet anlayışına sahiptir. Bu konulara daha birçok örnek verebiliriz.

Bu bağlamda meclis üyelerim ve ekibimle yapmış olduğumuz birebir toplantılarda bize yakın ve sıcak ilgi gösteren ve her konuda yanımızda olan, beldemiz için istemiş olduğumuz hiçbirseyi geri çevirmeyen Sayın Başbakanımız Hüseyin Özgürgün'ün yanında olma kararını almış bulunmaktayız. Ben ve ekibim bugünden itibaren siyasetimizi atalarımın partisi olan Ulusal Birlik Partisi'nde sürdüreceğimizi ve hizmette dün olduğu gibi bugünde hiçbir parti rozetine bakmaksızın halka eşit şekilde ve aynı eforla devam edeceğimizi tüm kamuoyuna saygı ile duyururuz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.