TURİZM
okuma süresi: 1 dak.

KKTC turizmi Girne'de düzenlenen çalıştayda ele alındı

KKTC turizmi Girne'de düzenlenen çalıştayda ele alındı

24-25 Ocak tarihleri arasında Acapulco Otel'de Uluslararası Final Üniversitesi ve Anatolya Turizm Akademisi işbirliğinde düzenlenen 12. Akademik Turizm Eğitimi Çalıştayı'nda 'KKTC Turizminin Geçmişi, Mevcut Durumu ve Gelecekle İlgili Vizyonunun Belirlenmesi' konusu masaya yatırıldı.

Yayın Tarihi: 27/01/17 08:30
okuma süresi: 1 dak.
KKTC turizmi Girne'de düzenlenen çalıştayda ele alındı
A- A A+
KKTC turizmi Girne'de düzenlenen çalıştayda ele alındı. 24-25 Ocak tarihleri arasında Acapulco Otel'de Uluslararası Final Üniversitesi ve Anatolya Turizm Akademisi işbirliğinde düzenlenen 12. Akademik Turizm Eğitimi Çalıştayı'nda "KKTC Turizminin Geçmişi, Mevcut Durumu ve Gelecekle İlgili Vizyonunun Belirlenmesi' konusu masaya yatırıldı.

Uluslararası Final Üniversitesi'nden verilen bilgiye göre, çalıştaya Türkiye ve KKTC'den akademisyenler, sivil toplum örgütü, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

KKTC turizminin planlanmasında yol gösterici olması hedefiyle düzenlenen çalıştayda ambargolar, çarpık yapılaşma, ulaşım, çevre ve turizm master planı olmak üzere beş ana başlık iki gün boyunca tartışıldı.

Sonuçların rapor olarak kamuoyuyla paylaşılacağı aktarıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.