EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

KTEZO ile KTEMB, mesleki eğitime katkı için ortak hareket edecek

KTEZO ile KTEMB, mesleki eğitime katkı için ortak hareket edecek

KTEZO ile KTEMB, mesleki eğitime katkı için ortak hareket edecek.

Yayın Tarihi: 16/02/17 11:13
okuma süresi: 2 dak.
KTEZO ile KTEMB, mesleki eğitime katkı için ortak hareket edecek
A- A A+

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası (KTEZO) ile Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği (KTEMB) arasında bir süreden beridir sürdürülen görüşmeler sonucunda varılan mutabakatla mesleki eğitim ve diğer sektörel konularda iki örgüt işbirliğinde ileriye dönük somut adımlar atılması kararlaştırıldı. Yapılan ortak açıklamada; KTEZO Sanayi Sitesi içerisinde inşa edilmekte olan Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi Okul binasının bulunduğu bölgenin bir çekim merkezi haline getirilerek elektrik sektöründe yaşanan ara eleman sorununun çözülmesi hedeflenmektedir denildi.

Bu amaçla okul inşaatının bulunduğu bölgenin elektriksel projelendirmeleri, çevre düzenlemeleri, ağaçlandırma çalışmalarında yardımlaşma ve bu alanda KTEMB lokali inşa edilmesi gibikonularda işbirliğine gidilmesini öngören protokole KTEMB adına Birlik Başkanı Mehmet Nasiboğluve KTEZO adına Oda Genel Koordinatörü Hürrem Tulga imza koydu.

Konuyla ilgili konuşan KTEMB Başkanı Mehmet Nasiboğlu, "Paydaş iki kuruluş olarak ortak hedeflerimiz doğrultusunda bilgilerimizi ve deneyimlerimizi birleştirerek sonuca ulaşmak istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar!" dedi.

Oda Genel Koordinatörü Hürrem Tulga da açıklamasında toplumsal kesimlerin birbirine karşı pozisyon aldığı, sektörler arası çatışmanın büyüdüğü deyimi yerindeyse yer yer iki kişiyi bir araya getirmenin neredeyse mucizeye dönüştüğü bir ülkede elektrik müteahhitleriyle dayanışma içinde olmanın kendilerini onurlandırdığını vurguladı. Tulga devamla "önümüze bakacağız birbirimizden güç alarak umudu büyütmeye, toplumdaki dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.