İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Bakan Dürüst, Hak-Sen heyetini kabul etti

Bakan Dürüst, Hak-Sen heyetini kabul etti

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Eşit Hak ve Adalet Sendikası (Hak-Sen) Başkanı İzzet Türkmen ve bazı Sendika yetkililerini kabul ederek, bir süre görüştü.

Yayın Tarihi: 17/02/17 16:58
okuma süresi: 3 dak.
Bakan Dürüst, Hak-Sen heyetini kabul etti
A- A A+

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Eşit Hak ve Adalet Sendikası (Hak-Sen) Başkanı İzzet Türkmen ve bazı Sendika yetkililerini kabul ederek, bir süre görüştü.

Sendikanın bazı talep ve önerilerinin görüşüldüğü kabulde, ayrıca Hak-Sen başkanı Türkmen tarafından sendikanın talepleri ve önerilerini de içeren bir rapor Bakan Dürüst'e sunuldu.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Sendikanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendikalarla her zaman yakın istişare ve iletişim içerisinde olmayı arzu ettiklerini, en doğruyu bulabilmenin yolunun da bundan geçtiğini belirtti.

Sendika Başkanı Türkmen'in ilettiği talepler ve önerilerin, yerinde olduğunun da altını çizen Bakan Dürüst, Bakanlık ve Hükümet olarak, ülke adına en doğru kararların üretilmesi için çalıştıklarını, en doğruyu bulabilmenin de ilgili her kesimle istişarenin ve işbirliğinin kaçınılmaz olduğu gerçeğini de göz ardı etmediklerini belirtti.

KKTC'nin eski KKTC olmadığını belirten Bakan Dürüst, "Bu gelişime ayak uydurabilmek adına, hem Bakanlık hem de Hükümet olarak açılımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu düşünce ışığında kurulan Trafik Dairesi'nin eksiklerinin var olduğunu kabul etmekle birlikte, geliştirilmesi ve sorunlara cevap verebilecek noktaya getirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

"Sizin üyeleriniz bizim de personelimizdir. Siyasi makamlar gelip geçicidir, kalıcı olan personelimizdir. Halkımızın daha iyi ve kaliteli hizmet alabilmesinin yolunun, mutlu ve huzurlu personellerle olabileceği anlayışına sahip bir şekilde talep ve önerilerinizi en üst seviyede değerlendireceğimizden kuşkunuz olmasın" diyen Bakan Dürüst, Hak-Sen yetkilileri ile ilk kez bir araya geldiklerini, istenilen hedefe ulaşabilmek adına daha sık bir araya gelinmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Hak-Sen Başkanı İzzet Türkmen de kabulde, geçiciler ve engelliler ile ilgili yasal çalışmalar hakkında Bakan Dürüst'e bilgiler vererek, yeni kurulan Trafik Dairesi ile ilgili olarak taleplerini dile getirdi.

Türkmen ayrıca sendika hakkında Bakan Dürüst'e bilgiler vererek, yeni oluşan sendika yönetim kurulu hakkında da bilgiler verdi.

Talep ve önerilerini içeren bir dosyayı da Bakan Dürüst'e takdim eden Türkmen, Bakan Dürüst'ü özellikle karayolları anlamında, Bakanlık görevine geldikleri günden itibaren ortaya koymuş olduğu projeler ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.