İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gece vakti arabaların üzerine atlayan esrarengiz adam kim?

Gece vakti arabaların üzerine atlayan esrarengiz adam kim?

Kıbrıs'ın kuzeyi her geçen gün birbirinden ilginç ve ürkütücü olaylara sahne olmaya devam ediyor...

Yayın Tarihi: 20/02/17 07:58
okuma süresi: 3 dak.
Gece vakti arabaların üzerine atlayan esrarengiz adam kim?
A- A A+
Kıbrıs Postası

KKTC, artan nüfus ve değişen koşullar nedeniyle her geçen gün ilginç ve bir o kadar da ürkütücü olayların yaşandığı bir yer haline geliyor...

Geçtiğimiz akşam Güzelyurt istikametinden Lefkoşa'ya dönen Kıbrıs Postası Haber Müdürü Canan Onurer ve bir arkadaşı, Alayköy çemberine cok yakın bir mesafede anayolun ortasinda bir insana rastladıklarını belirttiler. Söz konusu şahsı önce polis zanneden Onurer, aracın süratini düşürdüklerini, arabanın durma noktasına geldiği anda ise kimliği bilinmeyen şahsın bir anda aracın üzerine atladığını kaydetti.

ARACIN ÜZERİNE ATLADI, CAMLARA VURDU, KAPILARI AÇMAYA ÇALIŞTI!

"Bir anda gece karanlığında hem de anayolun ortasında aracın üzerine atlayan bir adamla karşılaşınca açıkçası çok korktuk. Bembeyaz ve ifadesiz bir suratla aracın üzerine yapışan şahıs, aracın durmuş olmasını fırsat bilerek bu kez de benim kapımı açmaya çalıştı" diyen Onurer, önce aracın yönünü değiştirmeye çalıştıklarını ancak panik halinde ancak ve ancak kapıları kilitleyebildiklerini anlattı.

Kimliği belirsiz şahsın devamlı anlaşılmaz birtakım sözler söylediğini de aktaran Onurer, kapıyı zorlamaya ve cama vurmaya devam eden şahsın eyleminden üzerlerindeki anlık panik ve korkuyu atmalarının ardından derhal olay yerinden uzaklaşarak kurtulduklarını sözlerine ekledi.

Olay yerinden kaçan Onurer, hemen polis ekiplerine durumu aktardıklarını, güvenlik kuvvetlerinin ise benzer yönde birkaç ihbar daha aldıklarını ve konunun takipçisi olacakları bilgisini verdiklerini ifade etti.

Onurer, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kıbrıs'ın kuzeyi her geçen gün daha ilginç ve ürkütücü olaylara sahne oluyor. Gece vakti anayolun ortasına çıkarak aracımızı durduran bu şahsın akli dengesi yerinde midir, böyle bir saldırıyı bilinçli bir şekilde mi yapmıştır, ya da böyle bir eylemde gözettiği amaç nedir bilmiyoruz. Bunu bilecek durumda da değiliz. Ancak yaşadığımız korkutucu olayda hem biz zarar görebilir hem de gece karanlığında yolun ortasına dikilerek araç durduran bu şahıs, dikkatsiz bir sürücünün kurbanı olabilirdi. Söz konusu şahsın yakalanmasını istiyoruz".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.