TURİZM
okuma süresi: 4 dak.

Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, tanıtım ve yatırımlarını sürdürüyor

Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, tanıtım ve yatırımlarını sürdürüyor

KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, 2017 yılı içerisinde yapmayı planladığı turizm tanıtma ve pazarlama faaliyetlerini Kıbrıs Postası'na açıkladı.

Yayın Tarihi: 23/02/17 07:50
okuma süresi: 4 dak.
Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, tanıtım ve yatırımlarını sürdürüyor
A- A A+
Kıbrıs Postası – Cansu Yarışan

KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, 2017 yılı içerisinde yapmayı planladığı turizm tanıtma ve pazarlama faaliyetlerini Kıbrıs Postası'na açıkladı.

Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, yurt dışında KKTC'yi turizm sektörünün yanı sıra ticaret, sanayi, eğitim gibi diğer birçok alanda da tanıtmayı hedeflediklerini kaydederek; KKTC'nin tanınması amacıyla yurt dışındaki fuar ve festivalleri katılmak için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Yurt içinde yatırımlarını devam ettirdiklerini belirten Daire "Her ilçeye bir müze" kampanyası çerçevesinde, Lefke'de belediye ile görüşerek bir müze açılışı ile başlangıç yapmayı planladıklarını ve İskele Belediyesi ile de görüşmelerini sürdürerek İskele'de de bir müze açmayı planladıklarını kaydetti.

Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, ülkemiz turizm sektörü ile birlikte yurt dışı turizm tanıtım ve pazarlama çalışmaları kapsamında çeşitli ülkelerde düzenlenen turizm fuarlarına katıldıklarını belirterek, 2017 yılında ön gördüğümüz fuar katılım programı projesini aktardı.

Şimdiye kadar gerçekleştirilmiş olan fuar katılımı çalışmalarını başarılı bir şekilde gerçekleştiren daire, geriye kalan fuarlar için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

KKTC, YURT DIŞINDA TANITILACAK

Avrupa'da hedef pazar olarak belirlenen İngiltere ve Almanya'da tanıtım etkinlikleri düzenleneceğini ifade eden daire, ayrıca Londra'da 2017 Mayıs'ın ilk haftasında bir KKTC Tanıtım Festivali düzenleneceğini ve bu festivalde turizm sektörünün yanı sıra ticaret, sanayi, eğitim gibi diğer birçok kurum da yer alacağını belirtti.

Daire, ayrıca ülkemiz turizm sektörü ve THY ile işbirliği çerçevesinde çeşitli ülkelerde düzenlenecek "Roadshow"lara katıldığını da kaydederek, 2017 yılında hedef pazar olarak gördükleri ülkelerde "Roadshow" etkinlikleri yapılması planlandığını ve çalışmaların devam edeceğini duyurdu.

Bakanlık, 2017 yılı içerisinde Ankara, Antalya, Gaziantep, İstanbul, Konya, Adana, Kayseri,Trabzon, Eskişehir ve İzmir olmak üzere Türkiye'nin 10 farklı ilinde turizm tanıtım etkinliklerinin düzenleyeceğini kaydetti.

Çeşitli hedef pazar ülkelerden, ülkemize yabancı tur operatörü ve turizm yazarlarını davet edip ülkemiz turizminin tanıtılması ve özellikle yerel acentelerimiz ile buluşturulması planlanacağını kaydeden daire, Bakan ve beraberindeki heyet ile birlikte 23-28 Şubat 2017 tarihleri arasında Ürdün'de düzenlenecek ve açılışını Ürdün Kralı Majesteleri Abdullah II Bin Hüseyin'in yapacağı sağlık turizmi kongresine ve forumuna katılacağını ve ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini anlatacağını ve çeşitli temaslarda bulunacağını açıkladı.

"HER İLÇEYE BİR MÜZE" KAMPANYASI

Yeni hizmete açılan Baldöken ve Akyar turizm enformasyon ofisi yanında Lapta, Lefke, Beyarmudu ve Dipkarpaz'da Apostolos Andreas'da turizm enformasyon ofisleri açılacağını belirten daire, ülkemizi ziyaret etmekte olan turistlere en çağdaş hizmeti vermeyi planladıklarını bildirdi.

Başlatılan "Her İlçeye Bir Müze" kampanyası çerçevesinde Lefke'de belediye ile görüşerek bir müze açılışı ile başlangıç yapmayı planladıklarını ifade eden daire, İskele Belediyesi ile de görüşmelerini sürdüklerini ve bu ilçemizde de bir müze açmayı planladıklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.