GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen, yasadışılığa göz yummaya devam ediyor!

Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen, yasadışılığa göz yummaya devam ediyor!

Geçtiğimiz haftalarda, Girne Rocks Hotel'in devam eden iskele inşaatına yönelik gelen tepkilere rağmen yasadışılığa göz yummaya devam eden Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen ise hala daha sessizliğini korumaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/02/17 10:38
okuma süresi: 2 dak.
Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen, yasadışılığa göz yummaya devam ediyor!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası'nın gündeme getirdiği Girne kıyıların beş yıldızlı oteller tarafından yağmalanması ve kanunsuz bir şekilde iskele inşa edilmesi olayının yankıları sürmeye devam ediyor.

Afrika Gazetesi'de bugün "Ye anam ye" başlığıyla kıyıların yağmalanması olayını manşetine taşıdı.Geçtiğimiz haftalarda, Girne Rocks Hotel'in devam eden iskele inşaatına yönelik gelen tepkilere rağmen yasadışılığa göz yummaya devam eden Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen ise hala daha sessizliğini korumaya devam ediyor.

Konuyla ilgili sorulara ve telefonlara yanıt vermeyen Erişmen, devletin ve kamunun menfaatini korumak yerine yasaya aykırı iş yapan firmalara göz yumuyor. Kaymakam Erişmen, toplumdan gelen tüm tepkilere hala kulak tıkamaya devam ederken, beş yıldızlı otellerde keyfi uygulamalarla denizi doldurmaya devam ediyor.

İlgili haberler:

Rocks Otel izinsiz iskele yapıyor, devlet kurumları göz yumuyor
Rocks Otel, denizin ortasına gitmeye, yetkililer sessiz kalmaya devam ediyor
Rocks Otel'in izinsiz iskelesine bir tepki de Girne İnisiyatifi'nden

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.