SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KKTC 2017 Siyah Kuşak ve Dan Taekwondo Aikido sınavında sona geliniyor

KKTC 2017 Siyah Kuşak ve Dan Taekwondo Aikido sınavında sona geliniyor

KKTC 2017 Siyah Kuşak ve Dan Taekwondo Aikido sınavı son günü Girne Avrasaya Taekwondo Merkezi'nide devam ediyor.

Yayın Tarihi: 25/02/17 18:08
okuma süresi: 2 dak.
KKTC 2017 Siyah Kuşak ve Dan Taekwondo Aikido sınavında sona geliniyor
A- A A+
sıvavların ikici gününde (25 şubat 2017 ) sporcular martıalarts yaşamlarının en yorucu gününü yaşadılar.

İlk gün yapılan Temel teknik hareketlerinden yarışan sporcular ; ikinci günde, hyong-pumse-kata / Serbest müsabaka / el ve ayak kırışları / ilbo deryon / zor haraketlerden sınava girdiler.

Bugün ilk seans ta El ve ayak ta toplam 18 değişik teknikle kırış yapacak sporcular, Yarın Yazılı sınava girecekler.

Milli takım Teknik adamlarının haziran Temmuz 2017 de üç değişik ülkede yapılacak uluslrarası şampiyonaya ve KKTC yapalacak olan GTF Avrupa taekwondo şampiyonasına sporcu seçtikleri Kuşak İmtihanına Lefkoşa ,Girne ve Bölgelerinden sporcular katılıyor.

Kuşak sınavında büyük başarı gösteren özellikle genç sporcular KKTC Rekorlarını da parça , parça ederek kırıyorlar . Kuşak imtihanı sonunda kazananlara ve dereceye gireceklere diploma ve ödülleri bilahere belirlenenecek günde verilecek.

Kuşak İmtihanı'nı Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen ,yardımcıları, Masterler Öykü Ergin Ali Uslu ,Ceyda Uçaner,genel sekreter Pınar Akarpınar Başkanlığında ,İmtihan Komisyonu üyeleri,Milli takım Antrenörleri ve Teknik komite üyeleri birlikte yapıyorlar.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.