SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Çevre Temalı 2017 Girne Satranç Turnuvası 9. tur maçları Oğuz Özyalçın anısına oynandı

Çevre Temalı 2017 Girne Satranç Turnuvası 9. tur maçları Oğuz Özyalçın anısına oynandı

Satranç Eğitim Merkezi'nin düzenlediği 2017 Girne Satranç Turnuvasının 9. Tur Maçları, yıllarca vergi rekortmeni olan ve müteahhitlik sektöründe uluslararası ödülleri bulunan merhum Oğuz Özyalçın anısına oynandı.

Yayın Tarihi: 26/02/17 14:33
okuma süresi: 3 dak.
Çevre Temalı 2017 Girne Satranç Turnuvası 9. tur maçları Oğuz Özyalçın anısına oynandı
A- A A+

Satranç Eğitim Merkezi'nin düzenlediği 2017 Girne Satranç Turnuvasının 9. Tur Maçları, yıllarca vergi rekortmeni olan ve müteahhitlik sektöründe uluslararası ödülleri bulunan merhum Oğuz Özyalçın anısına oynandı. Turnuva maçları oynanmadan önce yapılan konuşmalar ile Oğuz Özyalçıngençlerimize anlatıldı. Ertuğrul Apakan Spor Salonunda yapılan törenesatrançılar yanında çok sayıda akrabası ve sevenleri katıldı.

Satranç Eğitim Merkezi adına konuşan Defne Kansu" İnsanın temel ihtiyaçlarından biri barınmadır. Oğuz Özyalçın binlerce kişinin mutlu yaşadığı evler yaptı. Yüzlerce kişiye iş olanağı sağladı. Tapu harçları, katma değer vergileri, çalışanların yatırımları, rekor gelir vergileri ile toplumumuza güç kattı. Çoğumuzun okuduğu 23 Nisan İlkokuluna, özellikle kapalı spor salonunun yapılmasına çok büyük katkıları oldu. Kısa yaşamına büyük işler sığdırdı. Onu anarken yarattığı güzelliklerin gururu ile mutluluyuz." dedi.Konuşmalardan sonraOğuz Özyalçın 'ın ailesine 9. Tur Anı Plaketi verildi.

ŞAMPİYON YEŞİL BARIŞ HAREKETİ SATRANÇ TAKIMI

Oğuz Özyalçın'ıneşi Eser Özyalçın ve kızı Yağmur Özyalçın'ın sembolik ilk hamlesiyle 9. tur başladı. Büyük mücadelelerin yaşandığı son tur olan dokuzuncu tur maçları sonunda Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı Şampiyon oldu. Dikkat çeken en önemli yan takımların denk güçlere sahip olması oldu. Turnuva boyunca toplam 720 satranç maçı oynandı. Şampiyon olan Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı yüzde 70 başarı göstererek birinci oldu.

Turnuva Sonunda Kazanılan Başarılar

Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı Birinci

Girne Deniz Plaza Satranç Takımı İkinci

Doğan Türk Birliği Satranç Takımı Üçüncü

Magic Touch Satranç Takımı Dördüncü

Alsancak Belediyesi Satranç Takımı Beşinci

Özyalçın İnşaat Satranç Takımı Özel Ödül

BSW Computer Satranç Takımı Özel Ödül

Türk Ocağı Satranç Takımı Özel Ödül

ÇatalköyBelediyesi Satranç Takımı Özel Ödül

Girne Halk Evi Satranç Takımı Özel Ödül

Tüm satrançılara ödül ve katılım belgesi verilecek yemekli ödül töreni 18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 12.30'da Pia Bella Otel'de yapılacak.

4 Mart 2017 Cumartesi günü Ertuğrul Apakan Spor Salonunda Merhum Dr. İsmet Avcıoğlu Anı Satranç Turnuvası yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.