GİRNE
okuma süresi: 4 dak.

Dilek Özgürgün, Girne bölgesini ziyaret etti...

Dilek Özgürgün, Girne bölgesini ziyaret etti...

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün eşi Dilek Özgürgün'ün bölgelere yönelik ziyaretleri devam ediyor.

Yayın Tarihi: 01/03/17 17:35
okuma süresi: 4 dak.
Dilek Özgürgün, Girne bölgesini ziyaret etti...
A- A A+
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün eşi Dilek Özgürgün'ün bölgelere yönelik ziyaretleri devam ediyor.

Dilek Özgürgün bugün Girne Bölgesini ziyaret ederk, UBP Girne İlçe Binası, Girne 18 Yaş Üstü Engelller Rehabilitasyon Merkesi ile Lapta Huzurevini ziyaret etti.

Dilek Özgürgün UBP Girne İlçe Binasında, Girne İlçe Kadın Örgütü üyleriyle biraraya geldi.

Burada kısa bir konuşma yapan UBP Girne İlçe Başkanı ve milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra, Dilek Özgürgün'ün , her zaman partililerin yanında olduğunu belirterek , ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün eşi Dilek Özgürgün de , Girne İlçe Örgütünde partinin kadın kolları üyeleriyle biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, bölgelere yönelik gezilerle, partililerle yüz yüze görüşerek sıcak temasta bulunup , sorunları konuşma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladıklarını dile getirdi.

Girne'nin, Akdenizin incisi, ülkenin gözbebeği,100'ü aşan oteli, turizm potansiyeli ve 4 üniversitesiyle çok özel bir çehir olduğunu kaydeden Dilek Özgürgün, Girne'nin iyi korunması gerektiğine vurgu yaptı.

"Girne Gözümüz gibi bakmamız gereken bir yer, bunda önce hükümete ve belediyemize daha sonra halka, sivil topluma ve tüm paydaşlara görev düşüyor" diyen Dilek Özgürgün, özelde Girne genelde adanın daha iyi yaşanır bir hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Dilek Özgürgün, UBP Girne İlçe Binasının ardından Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ile, Lapta Huzurevini ziyaret etti.

Girne 18 Yaş üstü engelli rehabilitasyon merkezinde,sosyal hizmetler dairesi müdür Aydan Başkurt ve merkez müdürü Alirıza Göksudan bilgi alan Özgürgün, merkezdeki atölyeleri gezerek burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı..

Ziyarette Özgürgün'e, merkezde rehabilite edilen engelli gençlerin yaptığı turunç macunu ve bir de tablo hediye edildi.

Lapta Huzurevini de ziyaret eden Özgürgün, yaşlılarla biraraya gelip onlarla sohbet etti, sorunları ve ihtiyaçlarını dinledi ve lapta Huzurevi Müdürü Ayşe Kaya'dan , huzurevi hakkında bilgi aldı.

Ziyarette özgürgün'e , Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy da eşlik etti..

Ziyaretlerin ardından basına açıklamada bulunan Dilek Özgürgün, sosyal sorumluluk anlamında, 18 Yaş Üstü Engeli Rehabiitasyon Merkezi ve Lapta Huzurevini ziyaret ettiklerini anımsattı.

Dilek Özgürgün,"Engelliler ve yaşlılar sadece özel günlerde ziyaret ediliyor ama onlara daha fazla vakit ayırmalı, sorunlarını daha sık dinlemeli ve onarı daha fazla anlamaya çalışmak gerekir. Sadece engelliler haftası ya da yaşlılar haftasında onlarla birarada olmakla görevimizi yerine getirmiş olmayız"diye konuştu.

Yaşlıların bakım gördüğü huzurevlerini ziyaret etmenin , insana çok farklı duygular hissettirdiğini dile getiren Özgürgün, herkesin bir gün yaşlanacağını ve yaşlılığını yalnız ve huzurevi ortamında geçirme durumunda kalabileceğini anımsattı ve bu konuda empati kurmanın hem bireylerin hem de devletin sorumluluğu olduğuna vurgu yaptı..

Dilek Özgürgün, ziyaretleri organize eden UBP Girne İlçe Başkanı milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra , UBP Girne Kadın Kolları Başkanı Nil Keleşoğlu ve Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy'a da teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.