GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik gerçekleştirilecek

Girne Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik gerçekleştirilecek

Girne Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Şiir ve müzik dinletisi"etkinliği düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 03/03/17 16:58
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik gerçekleştirilecek
A- A A+
Girne Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Şiir ve müzik dinletisi"etkinliği düzenleyecek. Girne Grand Pasha Otel Vienna Salonu'nda 8 Mart Çarşamba günü yapılacak etkinlik, 19:00-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Osman Türkay Vakfı Başkanı Tuncay Özdoğanoğlu'nun güne özel konuşma yapacağı gecede; Yıltan Taşçı, Cemay Onalt Müezzin, Şehbal Hamzaoğulları, Merter Refikoğlu ve Serkan Soyalan'dan oluşan Lirik Şiir Grubu ile Ayşe Tural sahneye çıkacak. Şiir ve müzik dinletisi etkinliği, Hasan Günyüz'ün müzik dinletisiyle sona erecek.

GÜNGÖRDÜ: CİNSİYET AYRIMI KABUL EDİLEMEZ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün; mücadele, dayanışma, kadına yönelik şiddet, yanlış politikalar ve cinsiyet ayırımcılığına karşı bir duruş olduğunu söyledi. Nidai Güngördü, eşitliği yaşam felsefesi olarak benimsemiş biri olarak bireylerin maruz kaldığı şiddet, istismar ve cinsiyet ayrımının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Güngördü, ülke yönetiminde, siyasetinde, belediyecilikte ve sosyal yaşamda daha fazla kadın görmek istediklerini vurguladı. Güngördü, etkinliğe tüm halkımızın davetli olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.