EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

KKTC, ITB Berlin Fuarı'nda temsil edilecek

KKTC, ITB Berlin Fuarı'nda temsil edilecek

Dünya'da turizm sektörünün en büyük fuarı sayılan "ITB Berlin" yarın kapılarını turizm profesyonellerine açıyor.

Yayın Tarihi: 08/03/17 07:42
okuma süresi: 3 dak.
KKTC, ITB Berlin Fuarı'nda temsil edilecek
A- A A+

Dünya'da turizm sektörünün en büyük fuarı sayılan "ITB Berlin" yarın kapılarını turizm profesyonellerine açıyor.

Bu yıl 51'ncisi gerçekleştirilecek turizm fuarlarının en büyüğü olan "ITB Berlin"e KKTC'den Turizm Bakanlığı, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB), Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KTOB), Kıbrıs Türk Restorancılar Birliği (RESBİR), Kıbrıs Türk Rehberler Birliği (KITREB), Sağlık Turizmi Konseyi, Golf Turizmi, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) temsilcileri, acenteler, otelciler ile ülkemizde bulunan acentelerin Almanya'daki partnerleri de katılıyor.

BAKANLIK YOĞUN TEMASLAR YAPACAK

Kuzey Kıbrıs ITB Berlin'de kitle turizmi yanı sıra, bu yıl başta sağlık olmak üzere özel ilgi turizmi ürünleri ile görücüye çıkıyor. Turizm Bakanlığı, farklı turizm ürünleri ile Kıbrıs Kültürü, yemekleri ve folklorüylebir kez daha devlerin arasında yerini alıyor.

Turizm Bakanlığı fuara tam kadro katılıyor. Bakanlık yetkilileri fuar süresince bir çok temaslarda bulunacak, toplantılara katılacak. Yoğun programı bulunan bakanlık temsilcileri Almanya'daki tur operatörleri ile görüşmeler yaparak, turizm paydaşları ile ülkeye daha fazla turist getirilmesi için yoğun bir çaba gösterecek.

Ülke turizmimize çok katkısı olan Alman pazarı ile her yıl turizm profesyonellerimizi buluşturmak ve ülkemizin tanıtımını yapmak için katıldığımız fuara bu yıl da 139 metrekaralik "L" şeklinde tek kat, Hol 3.2 stand numarası ile 115 olan stantla katılıyoruz.

Kıbrıs Evi konsepti ile ülke tanıtımımızın yapılacağı standımızda, standımızı ziyaret edecek olan misafirlerimize Kıbrıs mutfağından ikramlar yapılacak.

BERLİN'DE TURİZM YARIŞI

ITB Berlin, 1966 yılından beridir devam ediyor ve 160 bin metrekarelik alana kurulan fuarın bu yılki partneri Botswana.

Fuara dünyanın beş kıtasından yoğun bir katılım var. 187 ülkeden Katılımcıların yüzde 73.6'sı Avrupa'dan, yüzde 8.7'si Güney, Doğu ve Orta Asya'dan, yüzde 5.4'ü Orta Doğu'dan, yüzde 7.4'ü Kuzey Amerika'dan, yüzde 1.2'si Avustralya ve okyanus bölgeleri ülkelerinden ve 1.2'si de Güney ve Orta Amarika'dan.

Fuar her gün sabah saat 10.00'dan 18.00'e kadar açık kalacak. Fuarı 8 ile 10 Mart tarihleri arasında ticari ziyaretçiler gezecek. 11 ve 12 Mart'ta ise fuar özel ziyaretçilere açılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.