TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Binali Yıldırım: "Bunlar, dostluğa müttefikliğe sığmaz"

Binali Yıldırım: "Bunlar, dostluğa müttefikliğe sığmaz"

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım Balıkesir'deki mitingde Hollanda'nın Bakan Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesi hakkında "Bunlar dostluğa, müttefikliğe sığmaz" dedi.

Yayın Tarihi: 11/03/17 14:06
okuma süresi: 1 dak.
Binali Yıldırım: "Bunlar, dostluğa müttefikliğe sığmaz"
A- A A+
Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım Balıkesir'deki mitingde Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesi hakkında "Ne kadar engel çıkarırsanız çıkarın, bizim memleket sevdalısı gurbetteki kardeşlerimiz 16 Nisan'da size bunun cevabını sandıkları doldurarak vereceklerdir" dedi.

Binali Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Türkiye olarak sizin seçim işlerinize, iç siyasetinize karışmıyoruz ama görüyorum ki başta PKK terör sempatizanları, FETÖ'cüler olmak üzere ne kadar Türkiye'nin aleyhinde çalışan varsa, sizin için baş köşede yer buluyor. Bunu yapmayın. Buradan uyarıyorum, bunlar dostluğa, müttefikliğe sığmaz. Türkiye'nin düşmanlarına dostluk yapanlar, Türkiye'ye düşmanlık yapmış olurlar. Biz buradan bir kez daha diyoruz ki ey Avrupa, lütfen Türkiye'nin içişlerine, siyasetine burnunuzu sokmayın, taraf olmayın."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.