LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş ve Küçük LAÜ'de anılacak

Denktaş ve Küçük LAÜ'de anılacak

LAÜ, Dr. Fazıl Küçük ve Rauf R. Denktaş'ı, "İki Dava ve Devlet Adamı, İki Unutulmaz Lider" konulu kapsamlı bir panel çalışmasıyla anıyor.

Yayın Tarihi: 12/03/17 13:19
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş ve Küçük LAÜ'de anılacak
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesive Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi tarafından "İki Dava ve Devlet Adamı, İki Unutulmaz Lider" genel başlığı altında salon toplantısı gerçekleştirilecek.

LAÜ'den verilen bilgiye göre, 14 Mart Salı günü 09.30 – 12.30 ve 14.00 – 17.00 saatleri arasında LAÜ Hukuk Fakültesi Büyük Amfi'de (Konferans Salonu),iki oturum halinde düzenlenecek olan panel çalışmalarının moderatörlüğünü Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Doç. Dr. İhsan Tayhani yapacak.

"Kıbrıs Türkünün Özgürlük Mücadelesi Lideri: Dr. Fazıl Küçük"konulu ilk oturumda; Dr. Fazıl Küçük'ün oğlu Mehmet Küçük, KKTC Eski Başbakanı Hakkı Atun ve KKTC Eski Turizm ve Kültür Bakanı / Edebiyatçı-Yazar İsmail Bozkurt konuşmacı olarak yer alacaklar.

"Kıbrıs Türkünün Özgürlük Mücadelesini Taçlandıran Lider: Rauf Raif Denktaş" konulu öğleden sonraki ikinci oturumda ise; Emekli Büyükelçi Onur Öymen, KKTC Eski Başbakanı Hakkı Atun ve KKTC Eski Dışişleri Bakanı Vedat Çelik birer konuşma yapacaklar.

Ayrıca, LAÜ Hukuk Fakültesi Fuayesi'nde "Hep Halkla Beraber, Hep Halkın Sesi: Dr. Fazıl Küçük" ve "Denktaş'ın Mücadeleye Adanan Yaşamından Kesitler" konulu liderlerin yaşamlarından kesitler içeren iki farklı fotoğraf sergisi de açılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.