SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yağmurlu yarıştan Akay Akbil zaferle ayrıldı

Yağmurlu yarıştan Akay Akbil zaferle ayrıldı

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü'nün organize ettiği 2017 Rapa Drift Şampiyonası, Dün, Cemsa Sporting Center'de yapılan yarış ile başladı. Yağmurlu havada yapılan yarışı Akay Akbil kazandı.

Yayın Tarihi: 12/03/17 19:18
okuma süresi: 1 dak.
Yağmurlu yarıştan Akay Akbil zaferle ayrıldı
A- A A+

Beş yarıştan oluşacak 2017 KKTC Rapa Drift Şampiyonası'nda sezon, Cemsa Sporting Center'de dün yapılan yarış ile başladı.



Yağmurun etkilediği yarış bir kaç kez duraklatılsa da, ıslak zeminde keyifli bir şekilde devam etti. 23 yarışmacının mücadele ettiği yarışta Akay Akbil, finalde karşılaştığı Ahmet Öksüzoğluları'nı eleyerek yarışı kazanmayı başardı. Üçüncülük ise, rakibi Pambos Nikolae'nin mekanik arıza yaşayarak yarıştan çekilmesi ile Enver Haskasap'ın oldu.

Sıralama turlarında en yüksek puanı elde eden İbrahim Yücebaş yarışta beşinci olurken, altıncı sırada genç sürücü Oktay Erülkü, yedinci sırada 2014 şampiyonu Celal Bozbeyli ve sekizinci sırada Bekir Özsusuzlu yer alan isimler oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.