GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de çiçeklendirme çalışmaları sürüyor

Girne'de çiçeklendirme çalışmaları sürüyor

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Bölümü tarafından yürütülen çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde, kent genelinde 50 bin adet "petunya" türü çiçek dikimi için çalışmalar sürüyor.

Yayın Tarihi: 13/03/17 12:33
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de çiçeklendirme çalışmaları sürüyor
A- A A+
Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Bölümü tarafından yürütülen çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde, kent genelinde 50 bin adet "petunya" türü çiçek dikimi için çalışmalar sürüyor. Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, yeşillendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ek olarak Şubat ayı itibariyle uygun alan, refüj ve parklarda mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Ecevit Caddesi, Mete Adanır Caddesi, Semih Sancar Caddesi, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı, Ramadan Cemil Meydanı, Baldöken Mezarlığı gibi kentin önemli noktalarına mevsimlik çiçek ekimi sürerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen laleler de kentin bazı noktalarında açarak güzel bir görüntü yarattı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bir yandan kentte devam eden altyapı ve asfalt çalışmalarıyla birlikte, kentin önemli noktalarının peyzaj ve çiçeklendirme çalışmalarının da sürdüğünü işaret ederek, hedeflerinin kısa bir süre içerisinde düzenli, alt yapı sorunları giderilmiş bir Girne olduğuna dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.