LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da devrilen ağaç 5 araca hasar verdi

Lefkoşa’da devrilen ağaç 5 araca hasar verdi

<p>Lefkoşa, Abdi İpekçi Caddesi'nde bulunan Kooperatif Merkez Bankası yakınlarında şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen okaliptüs ağacı beş aracın hasar görmesine neden oldu.</p>

Yayın Tarihi: 14/03/17 17:29
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa’da devrilen ağaç 5 araca hasar verdi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Bugün ülke genelini etkisi altına alan şiddetli rüzgar bir takım olumsuzluklara neden oldu. Lefkoşa, Abdi İpekçi Caddesi'nde bulunan Kooperatif Merkez Bankası yakınlarında şiddetli rüzgar nedeniyle devrilen okaliptüs ağacı beş aracın hasar görmesine neden oldu.

Kooperatif Merkezi Bankası otoparkında park halinde bulunan ve banka personeline ait olduğu öğrenilen araçlar devrilen ağacın altına kaldı. EH 175 ve JL 162 plakalı araçlar olay sonrası büyük maddi hasar görürken, FV 245, LU 847 ve plakası belirlenemeyen bir araç daha olayı küçük hasarlarla atlattı.

Olay sonrası Lefkoşa Türk Belediyesi Park ve Bahçeler şubesi ekipleri kısa sürede devrilen ağaca müdahale ederek ağaç altında kalan araçları kurtardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.