ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Euroleague Final Four Biletleri Tükenmeden Alabileceğiniz Güvenilir Adres

Euroleague Final Four Biletleri Tükenmeden Alabileceğiniz Güvenilir Adres

Basketbol dünysının en prestijli ve benzersiz organizasyonu Euroleague hızla ilerlemekte ve eleme turlarına çıkan takımlar rakiplerini saf dışı bırakmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 16/03/17 09:20
okuma süresi: 4 dak.
Euroleague Final Four Biletleri Tükenmeden Alabileceğiniz Güvenilir Adres
A- A A+
Basketbol dünysının en prestijli ve benzersiz organizasyonu Euroleague hızla ilerlemekte ve eleme turlarına çıkan takımlar rakiplerini saf dışı bırakmaya devam ediyor. Türkiye'yi temsilen dört takımın katıldığı Euroleague turnuvası, bu anlamda bizlere bir ilki yaşatsa da; dört milli takımımızın dördünü de finallerde görmek pek mümkün değil ve geçen sezonun finalisti olmayı başaran Fenerbahçe tekrar sahalarda olacak gibi görünüyor. Euroleague Final Four 2017 bileti alarak siz de takımınızı sonuna kadar destekleyebilir ve bu sefer Türkiye'nin Euroleague tarihine adını altın harflere yazdırması için orada olabilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz 2016 - 2017 sezonunun 25. haftasını da geride bıraktığımız Euroleague serüveninde dengeler değişse de, Play off turunda yer alacak takımlar yavaş yavaş belli oluyor. İspanyol temsilcisi Real Madrid, Yunan ekip Olympiakos ve geçtiğimiz sezonun şampiyon ismi CSKA Moskova, son sekiz takımın birbiriyle adeta düello yapacağı Play off turunu garantileyen takımlar olarak öne çıkıyor. Oynanacak eşleşmelerin ardından rakiplerine meydan okumayı başaran dört takım, turnuvanın en heyecanlı aşaması olan Final Four'da mücadele etmek adına Sinan Erdem Spor Salonu'nda buluşacak. İstanbul'un ev sahipliği yapacağı Euroleague Dörtlü Final heyecanına sayılı günler kala, Euroleague Final Four biletleri nerden alınır sorusu ise tüm basketbol tutkunlarının aklını kurcalayan detaylar arasında.

Tüm Dünyanın Gözleri Euroleague 2017 İçin İstanbul'da Olacak

En son 2012 senesinde Euroleague Dörtlü Final'i için kapılarını aralayan İstanbul, tekrar ev sahipliği yapacağı Euroleague Final Four 2017 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonu atlatarak 19 - 21 Mayıs tarihlerinde birbirleriyle kozlarını paylaşacak en başarılı dört takımın buluşacağı Euroleague Final Four maç bileti satışları ise halen devam ediyor. Son çıktıkları maçlara göre Kızılyıldız'a 30 sayı fark atan Real Madrid, Galatasaray'ı mağlup eden CSKA Moskova ve Darüşşafaka Doğuş'u 8 sayı farkla uğurlayan Olympiakos, Play-off turundaki yerini garantileyen kulüpler arasında; Fenerbahçe ise on altı galibiyet ile şimdilik dördüncü sırada ilerliyor. Listede dokuzuncu sırada yer almasıyla, sekizinci sırada bulunan Anadolu Efes'i takip eden Darüşşafaka Doğuş ve on dördüncü sıraya gerileyen Galatasaray için durum pek parlak olmasa da, Fenerbahçe; Türkiye'yi temsilen son sekizde yer alacak gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz sezon finalist olarak CSKA Moskova'ya karşı meydan okuyan Sarı Lacivertli ekibi tekrar finalde görme ve diğer başarılı takımların performansına birebir tanık olma heyecanı sayesinde, Final Four biletleri 2017 sezonunda da hızla tükenmeye devam ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu'nun adeta dolup taşacağı Dörtlü Final'de, dünyanın dört bir yanından gelen basketbol tutkunları ile aynı anda ve aynı ambiyansta Euroleague heyecanını yaşamaya hazırsanız, taksit ve kapıya teslim avantajları sunan Red Arena Tur'dan Euroleague maç bileti satın alabilirsiniz. Euroleague maç bileti fiyatları ve çok daha fazlası için www.redarenatur.com adresinden bilgi edinebilir ya da hemen tek tıkla biletlerinize sahip olabilirsiniz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.