KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Hasan Çakmak Ankara ve İstanbul'da yeni kitabını tanıttı

Hasan Çakmak Ankara ve İstanbul'da yeni kitabını tanıttı

1 Mart tarihinde okuyucu ile buluşan "İnsanın Hayalleri Olmalı" isimli Hasan Çakmak'ın yeni kitabının tanıtım çalışmaları Ankara'da başlandı.

Yayın Tarihi: 18/03/17 13:35
okuma süresi: 2 dak.
Hasan Çakmak Ankara ve İstanbul'da yeni kitabını tanıttı
A- A A+

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak'ın yeni kitabı için ilk tanıtım çalışması Türkiye'nin başkenti Ankara'da yapıldı.

Hasan Çakmak'ın yazdığı kitaplardan dolayı davet alarak gittiği 50 ülke arasından seçilmiş olan 10 ülke 10 şehri anlatan kitap için yapılan çalışmaya Ankara'da çeşitli kitabevi yöneticileri ve kitapseverler katıldı.

Sahil Yayınları'nın orgazisyonu ile Ankara'da yapılan tanıtım çalışmalarının ardından "İnsanın Hayalleri Olmalı" kitabı İstanbul'da kitapseverlere sunuldu.

Ankara'nın ardından İstanbul'da tanıtımı yapılan seyahatname türünde hazırlanmış olan Hasan Çakmak'ın kitabı Türkiye'de Ankara ve İstanbul'un yanısıra İzmir, Eskişehir ve Adana'da satışa sunuldu.

180 Sayfa olarak okuyucuya sunulan kitapta, Küba/Havana, Fransa/Paris, Birleşik Arab Emirlikleri/Abu Dhabi, İngiltere/Londra, Belçika/Brüksel, Azerbaycan/Bakü, Bulgaristan/Varna, İskoçya/Edinburgh, Almanya/Stuttgart ve Venezüela/Karakas hakkındaki Hasan Çakmak'ın izlenimleri anlatılıyor.

Ankara ve İstanbul tanıtımları sonrasında kitap için, Türkiye dışında satışa sunulduğu ülkelerde de tanıtım çalışması yapılacak.

"İnsanın Hayalleri Olmalı" kitabı Almanya, Fransa, İngiltere, Belçika, Azerbaycan, Bulgaristan, İskoçya, Venezüela, Türkiye ve Kıbrıs'ta toplam 10 ülkede okuyucunun beğenisine sunuldu.

Kitabın Kuzey Kıbrıs'taki dağıtımı Türkiye Öztepe Yayıncılık aracılığı ile Deniz Plaza şubelerinde satışa sunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.