DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Almanya... Türk bakanlara yasak, PKK'lılar rahat!

Almanya... Türk bakanlara yasak, PKK'lılar rahat

Avrupa'da Türk bakanların ve siyasetçilerin toplantı yapması engellenirken bugün Almanya'nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen terör örgütü PKK mitingine herhangi bir yasak gelmedi.

Yayın Tarihi: 19/03/17 08:45
okuma süresi: 1 dak.
Almanya... Türk bakanlara yasak, PKK'lılar rahat
A- A A+

Nevruz Bayramı sebebiyle biraraya gelen terör örgütü PKK'lılar Almanya'nın Frankfurt şehrinde eylem yaptı. PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan fotoğrafları taşıyan kalabalığa herhangi bir müdahale gerçekleşmedi.

Hollanda'nın Türk bakanların toplantı yapmasını engellemesinin ardından oluşan diplomatik krizde Almanya, Danimarka, Fransa gibi ülkeler Hollanda'ya destek açıklamalarında bulunmuştu.

Hollanda polisi, Türk bakanların ülkeye girişinin engellenmesinin ardından Türkler tarafından gerçekleştirilen protesto gösterilerine köpek ve coplarla müdahale etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.