SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Girne'li satranççıların gururlu, mutlu günü

Girne'li satranççıların gururlu, mutlu günü

Satranç Eğitim Merkezinin organize ettiği, Çevre Temalı 2017 Girne Satranç Turnuvası ödül töreni Pia Bella Hotel'de gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 19/03/17 13:25
okuma süresi: 3 dak.
Girne'li satranççıların gururlu, mutlu günü
A- A A+

Satranç Eğitim Merkezinin organize ettiği, Çevre Temalı 2017 Girne Satranç Turnuvası ödül töreni Pia Bella Hotel'de gerçekleşti. Yemekli ödül töreninde kupalar ve ödüller sahibini buldu. Geniş katılımın olduğu törende güzel duygular yaşandı.

Açılış Konuşmasını yapmak üzere çağrılan Satranç Eğitim Merkezi Başkanımız Ali Sener "Hoş geldiniz. Satrançla dolu yoğun bir yılın ardından düzenlediğimiz ödül törenimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizinle daha güçlüyüz.Turnuvaya katılan satranççıların yanında takımlarımıza adını veren katkı koyan yetkililere ; Çatalköy Belediye Başkanı Sayın Mehmet Hulisioğlu'na , Alsancak Belediye Başkanı Sayın Fırat Ataser'e, Doğan Türk Birliği Başkanı Sayın Bayar Piskobulu'ya, Türk Ocağı Başkanı Sayın Fahri Altınör'e, Girne Halk Evi Başkanı Sayın Ali Tanoğlu'na, Girne Deniz Plaza yetkilisi Sayın Nidayi Deniz'e, BSW yetkilisi Sayın Burak Başel'e, Magic Touch yetkilisi Sayın Mehmet Eminoğlu'na, Yeşil Barış Hareketi Sekreteri Sayın Doğan Sahir'e ve Özyalçın İnşaat yetkilisi Sayın Eser Özyalçın'a teşekkür ederiz." Birincilik kupasını almak için sahneye gelen Yeşil Barış Hareketi Genel Sekreteri, Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı Kaptanı Doğan Sahir : " İnsan için iki önemli şey var. Biri yaşam kalitesini etkileyen çevre, İkincisi insanın kendini doğru yönetmesi , Çevre Temalı 2017 Girne Satranç Turnuvası her iki yönden hepimize birşeyler kattığı için bu turnuvayı düşünen ve gerçekleştirenlere teşekkür ederim ." dedi

Alsancak Belediyesi Satranç Takımı adına kupayı alan Hasan Nailer Alsancak'ta, Girne Bölgesi'nde satrancın yaygınlaşmasından duyduğu memnuniyeti anlattı.

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ve Türk Ocağı Başkanı Fahri Altuner törene katılarak Satranç etkinliğine destek verdiler. Eser Özyalçın , Özyalçın İnşaat Satranç Takımının kupasını alırken yaptığı konuşmada satrancın önemine değindi ve bu etkinliği yapanları tebrik etti.

Satranç Eğitim Merkezi Satrançılarından Suat Nailer,Zerin Zarifoğlu, Defne Kansu, Sema Korkmaz yaptıkları kouşmalarda yıl boyunca yapılan etkinlikleri anlattılar. On takıma kupaları, doksan satrançıya ödüllerin ve katılım belgelerinin verilmesinden sonra Pia Bella Hotelin güzel konforunda yemekler yendi.

Girneli satrançıların törende yükselen ortak arzusu satrancın ders olarak okullarda okutulması oldu. Girneli Satrançıların Mutlu Günü bölge satrançılarının dayanışması şeklinde geçti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.