KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

9. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi Salı günü açılıyor

9. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi Salı günü açılıyor

9. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi Salı günü açılıyor.

Yayın Tarihi: 19/03/17 14:59
okuma süresi: 2 dak.
9. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi Salı günü açılıyor
A- A A+

9. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi salı günü açılıyor.

9. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi'nin ödül töreni ve sergi açılışı saat 19.00'da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından yapılacak.

31 Mart 2017'ye kadar açık kalacak ve hafta içi mesai saatlerinde, Cumartesi günleri 08.30–13.00 saatleri arasında izlenebilecek.

Yarışma organizatörü Buket Özatay'nın verdiği bilgiye göre, açılış ve ödül töreninde sergileme alanlara katılımcı belgesi verilecek; ayrıca sergi kataloğu dağıtılacak.

KEMAL SARAÇOĞLU VAKFI'NA MADDİ KATKI

9. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi'ne katılan her fotoğrafçı Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'na makbuzu karşılığı 15TL ödeyerek bu yarışmaya katılabildi.

Ayrıca sergide satılan her fotoğrafın bedelinin yüzde 50'si eserin sahibi fotoğrafçıya, yüzde 50'si ise Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'na verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.