İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele'de Nevruz kutlaması yapıldı

İskele'de Nevruz kutlaması yapıldı

Doğu ve Güneydoğu Kültür Derneği, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Girne Emekçiler İnisiyatifi, Lefkoşa Emekçiler İnisiyatifi ve öğrenci İnisiyatifinden oluşan Nevruz Tertip Komitesi, İskele Belediyesi Piknik alanında Nevruz Kutlaması gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 19/03/17 17:47
okuma süresi: 1 dak.
İskele'de Nevruz kutlaması yapıldı
A- A A+

Doğu ve Güneydoğu Kültür Derneği, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Girne Emekçiler İnisiyatifi, Lefkoşa Emekçiler İnisiyatifi ve öğrenci İnisiyatifinden oluşan Nevruz Tertip Komitesi, İskele Belediyesi Piknik alanında Nevruz kutlaması gerçekleştirildi.

Kutlamada polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Nevruz kutlamasına milletvekiller, bazı siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan kutlamada daha sonra, Türkiye Halkların Demokratik Partisi Genel Merkezinden gelen mesaj okundu. Ardından Nevruz ateşi yakıldı.

Kutlamalara katılan vatandaşlar yöresel müzikler eşliğinde halay çekerek Nevruzu yani baharın gelişini, doğanın uyanışını kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.