ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kablonet ile Diğer İnternet Sağlayıcıların Farkı Nedir?

Kablonet ile Diğer İnternet Sağlayıcıların Farkı Nedir?

Herkes Kablonet hizmetinin ne derece kaliteli olduğunu kendince ifade etmeye çalışırken, bir soru ortaya çıkıyor.

Yayın Tarihi: 20/03/17 09:06
okuma süresi: 3 dak.
Kablonet ile Diğer İnternet Sağlayıcıların Farkı Nedir?
A- A A+
Herkes Kablonet hizmetinin ne derece kaliteli olduğunu kendince ifade etmeye çalışırken, bir soru ortaya çıkıyor. Diğer internet sağlayıcılarının durumu çok mu kötü? Aslında buna evet diyemeyiz. Çünkü ülkemizin sahip olduğu internet dünyanın enleri arasında yer alıyor. Ancak Kablonet tarafından sunulan hizmet, çok daha fazlasına sahip olmak isteyenler için idealdir. Ya da, mevcut internet sağlayıcılarının hız limitlerinin kendisi için yeterli olmadığı fikrinde olanlar için tercih edilebilir.

Neden Kablonet?

Kablonet ile gelen hizmetin faydaları arasında öne çıkan husus, hızla ilgilidir. Bugün de internette en çok aradığımız şey budur: Hız… Modern insanın ne kadar sabırsız ve aceleci olduğunu söylesek, yanlış olmayız. İnternette dolaşırken geç yüklenen bir sayfayı bekleyecek zamanımız yok. Hatta bir video izlerken orta sahnesinde donmasına asla tahammül edemeyiz. Bu tür problemlerin sebebi, kullandıkça internet veri transferinin de yavaşlamasıdır. Yani hızın düşmesidir.

Kablonet ile elde edilen internette ise, bu şekilde bir durum söz konusu olmaz. Bunun sebebi, sağlanan modern altyapı sayesindedir. Birden fazla veri kanalıyla yapılan veri transferleri daha hızlı bir interneti mümkün kılıyor diyebiliriz. Kablonet tarafından sunulan farklı internet paketleri, ne kadar hızlı bir internete sahip olmak istediğinize göre farklılaşıyor.

  1. Çok hızlı olsun: Eğer bir şirketiniz varsa ve müşterilere online hizmet sunuyorsanız, internet hızı ve kotası oldukça önemlidir. Kablonet tarafından sınırsız kotaya sahip ve hızı da 20 mpbs'lık internet paketi sizin için ideal bir tercih olabilir.
  2. Orta hız yeter: Çok hızlı olmasına gerek yok diyenler için bütçe uygunu bir paket daha var. Sınırsız erişim hakkının var olduğu paket içerisindeki hız, 10 mpbs…
  3. Bir de, kotalı kullanmak isteyenler için çözümler var. Çok fazla internet lazım değil diyenlerin alabilecekleri bir pakettir. Ancak paket aşımı gerçekleştiğinde ek ödeme yapmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Kablonet başvurusu yapabilmeniz için Kablo Tv altyapısı gereklidir. Türksat tarafından ülkemizin her kentine ulaştırılmaya çalışılan Kablo Tv altyapısı olduğu her şehirde internet erişimi için başvuru yapabilirsiniz. Kablo Tv hizmeti artı olarak, Kablonet internet hizmetini beraber alabilirsiniz. Böylece iki kaliteli hizmete daha ucuza sahip olabilirsiniz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.