İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yasemin Tanpınar'ın YYK üyeliği Meclis Genel Kurulu'nda onaylandı

Yasemin Tanpınar'ın YYK üyeliği Meclis Genel Kurulu'nda onaylandı

Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi'nin Yasemin Tanpınar'ın Yayın Yüksek Kurulu Üyeliği Başvurusunun Değerlendirilmesine İlişkin Raporu Meclis Genel Kurulu'nda görüşülerek onaylandı.

Yayın Tarihi: 20/03/17 12:13
okuma süresi: 1 dak.
Yasemin Tanpınar'ın YYK üyeliği Meclis Genel Kurulu'nda onaylandı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi'nin Yasemin Tanpınar'ın Yayın Yüksek Kurulu Üyeliği Başvurusunun Değerlendirilmesine İlişkin Raporu Meclis Genel Kurulu'nda görüşülerek onaylandı. Ulusal Birlik Partisi'nin Alihan Pehlivan'ın istifası ile boşalan Yüksek Yayın Kurulu üyeliğine Yasemin Tanpınar önerilmişti. Yasemin Tanpınar'ın Yayın Yüksek Kurulu Üyeliği Meclis Genel Kurulu'nda oybirliği ile onaylandı.

TATAR, "YYK DAHA AKTİF ÇALIŞMALIDIR"

Yayın Yüksek Kurulu ile ilgili bir konuşma gerçekleştiren UBP Milletvekili Ersin Tatar, "Yayın Yüksek Kurulu ülkemiz için çok önemlidir. Ülke TV ve radyolarının denetimi yanı sıra, ülke televizyonlarının nasıl ayakta durabilecekleri, nasıl daha kaliteli yayın yapabilecekleri konusunda YYK daha aktif şekilde çalışmalarıdır. Hükümete öneriler sunmalıdır. Bu kanallara ve radyolara toplumun ihtiyacı vardır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.