İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

MDP: "Türk dünyasının ortak bayramı Nevruz Bayramımız kutlu olsun"

MDP: "Türk dünyasının ortak bayramı Nevruz Bayramımız kutlu olsun"

Milliyetçi Demokrasi Partisi, Nevruz nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Yayın Tarihi: 20/03/17 18:23
okuma süresi: 2 dak.
MDP: "Türk dünyasının ortak bayramı Nevruz Bayramımız kutlu olsun"
A- A A+
Milliyetçi Demokrasi Partisi, Nevruz Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

MDP'den yapılan açıklama şöyle:

"Nevruz; sevgidir, hoşgörüdür, muhabbettir, umuttur, dayanışmadır, fikren ve bedenen yenilenmedir. Nevruz, bir ayrışma unsuru değil, bizi birbirimize bağlayan bir manevî bütünleşme olmalı; birbirimizi doğru anlamak için bir vesile sayılmalıdır. Farklılıklarımızdan daha çok benzerliklerimizin ve ortak değerlerimizin olduğu bilincini bizlere aşılamalıdır.

Bu müstesna gün, tabiatı uyandırdığı gibi, kardeşlik duygularımızı da uyandırmalıdır. Bizi birbirimize düşürmek isteyen şer odaklarına inen bir tokat hükmünde olmalıdır. İhtilafa değil, ittifaka zemin hazırlamalıdır. Gönüllere kardeşlik tohumu ekmelidir.

Bu vesile ile kötülükler yok olsun, iyilikler artsın. Zorluklar yenilsin, sıkıntılar azalsın. Aydınlansın dört bir yan, yolumuz açık olsun. Türk dünyasının ortak bayramı Nevruz Bayramımız kutlu olsun !"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.