SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Nefes maçları izledi

Nefes maçları izledi

Tüm gelirinin Nefes Demirpençe'ye bağışlanacağı Hentbol KTSYD Kupası'nda yarı finalin ikinci maçları dün oynandı. Finalistler belirlendi.

Yayın Tarihi: 21/03/17 08:17
okuma süresi: 2 dak.
Nefes maçları izledi
A- A A+
Tüm gelirinin Nefes Demirpençe'ye bağışlanacağı Hentbol KTSYD Kupası'nda yarı finalin ikinci maçları dün oynandı. Finalistler belirlendi.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Hentbol Federasyonu iş birliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen 'Hentbol KTSYD Kupası'nda finale yükselen takımlar dün (20 Mart Pazartesi) akşam oynanan maçlarla belirlendi. Hem kadınlarda hem de erkeklerde DAÜ-YDÜ final oynayacak. Öte yandan UKÜ Arena'daki karşılaşmaları Nefes Demirpençe de yerinde takip etti.

Tüm gelirinin 6 yaşındaki Nefes Demirpençe'ye bağışlanacağı KTSYD Kupası'nda yarı final maçlarında Kadınlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Esentepe'yi uzatmalar sonucunda 34-30 mağlup ederek finalde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)'nin rakibi oldu. UKÜ Arena'da oynanan gecenin ikinci maçında ise erkeklerde YDÜ, Mağusa Gelişim Akademisi (MGA)'ni 30-17 mağlup etmeyi başardı. YDÜ bu galibiyetle, DAÜ'nün finaldeki rakibi oldu.

NEFES ALKIŞLARLA SALONDA

Öte yandan dün akşam UKÜ Arena'da oynanan karşılaşmaları Nefes Demirpençe de ailesi ile takip etti. Heyecandan yerinde duramayan Nefes Demirpençe karşılaşma öncesinde hentbol topuyla buluştu ve YDÜ kalecisi Bahir Arnal'a 7 metre atışı kullandı. Salondaki seyircilerin büyük alkışını alan Nefes Demirpençe maç seremonisinde de takımların yanında yer aldı. Büyük bir heyecanla karşılaşmaları takip eden Nefes, kendisini sevenlerde de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. KTYSD Başkanı Çelen Oben ve Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön'le de anı fotoğrafı çektiren Nefes Demirpençe, yarın oynanacak final karşılaşmalarını da yerinde izlemek istediğini söyledi.

YARIN (ATATÜRK SPOR SALONU)

Finaller

18.00: YDÜ-DAÜ (Kadınlar Finali)

20.00: YDÜ-DAÜ (Erkekler Finali)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.