YAŞAM
okuma süresi: 3 dak.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nden Nefes'e çok özel ve anlamlı bir hediye

KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nden Nefes'e çok özel ve anlamlı bir hediye

KKTC Fenerbahçeliler Derneği önemli bir duyarlılık örneği sergileyerek sporun dostluk ve kardeşlik olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattılar. Minik Nefes'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren KKTC Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, üzerinde NEFES yazan 10 numaralı Galatasaray formasını Nefes'e armağan ettiler.

Yayın Tarihi: 25/03/17 12:21
okuma süresi: 3 dak.
KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nden Nefes'e çok özel ve anlamlı bir hediye
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Hentbol Federasyonu ile KTSYD'nin Nefes Demirpençe'nin tedavisine maddi manevi katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz günlerde organize ettiği Hentbolumuza bir "NEFES" de sen ver sloganıyla gerçekleştirilen hentbol turnuvasında duygusal ve eğlenceli anlar yaşanmıştı. Turnuvaya katılan KKTC Fenerbahçeliler Derneği Hentbol Takımı adına KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban'ın minik Nefes'e hatıra olarak Fenerbahçe forması hediye etmek istemesi ve minik Nefes'in koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söylemesi ile eğlenceli anlar yaşanmıştı.

Yaşanan bu duygusal ve eğlenceli anlar sonrası KKTC Fenerbahçeliler Derneği önemli bir duyarlılık örneği sergileyerek sporun dostluk ve kardeşlik olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattılar. Minik Nefes'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren KKTC Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, üzerinde NEFES yazan 10 numaralı Galatasaray formasını Nefes'e armağan ettiler.

Konuyla ilgili olarak sosyal medyada paylaşımlarda bulunan KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban ve Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ahmet Raşit, duygularını şu şekilde ifade ettiler:

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bugün dernek olarak her organizasyonuna katkı verdiğimiz 'Nefes' kardeşimizi ziyarete gittik. Sana çok özel bir hediye getirdik diye söylediğimizde çok heyecanlandı. Adının yazdığı GS formasını görür görmez hemen sırtına geçirdi ve çok mutlu oldu. Bize de bunu yaptırdın ya sen dediğimizde 'e ne var' dedi. Ben kimim diye sorduğumda 'sen o hentbolcu abisin' cevabını alınca mutlu olduk hep birlikte. Fenerbahçe forması dolabımdadır, diğer hediye aldığım formalarla birlikte dedi. Şu büyüyüp de küçülmüşçesine olan çocuk bile 'Sporun dostluk' olduğunu söylercesine mesaj vermesi bile çok güzel bir olay. Çok mutlu ve Harika bir pozitif enerjisi var. Çevresine de bu enerjiyi yayıyor. Tüm Fenerbahçe camiası olarak bir "Nefes" de biz olabildiysek sana, ne mutlu bize. Bu Harika çocuk bu pozitif enerji ile her zorluğu aşacak. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle Nefes.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ahmet Raşit'in paylaşımı şu şekilde:

"Nefes'in iyi bir Galatasaraylı olduğunu ona dernek olarak Fenerbahçe forması hediye etmeye kalktığımızda anladık. Onun o dünyalar tatlısı gülümsemesini ve mutluluğunu görmek için hayatta gitmeyiz dediğimiz GS Store'a da gidilir, asla değmem dediğimiz GS forması da tutulurmuş. KKTC Fenerbahçeliler Derneği olarak her zaman yanındayız Nefes."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.