ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Arıklı: "Su niye Alayköy'e gelmiyor. Yoksa bu köyü gözden mi çıkardınız?"

     Arıklı: "Su niye Alayköy'e gelmiyor. Yoksa bu köyü gözden mi çıkardınız?"

YDP heyeti dün akşam Alayköy'de idi. Alayköy'de gerçekleştirilen sohbet toplantısında konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Alayköy'ün sorunlarına değinerek; "Buraya hala su getirilmedi. Köyün altyapısı yenilenmiyor. Kırsal kesim arsası dağıtılmıyor. Ne oluyor yoksa devlet Alayköy'ü gözden mi çıkardı?" diye sordu.

Yayın Tarihi: 25/03/17 14:35
okuma süresi: 2 dak.
     Arıklı: "Su niye Alayköy'e gelmiyor. Yoksa bu köyü gözden mi çıkardınız?"
A- A A+

YKP'den verilen bilgiye göre, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Alayköyden Metehan'a giden 4 km lik toprak yolun yapılmadığını ve insanların Lefkoşa'ya 14 km'de ancak ulaştığını söyleyerek, "Bir taraftan proje üretip altyapıyı yapamayan bir hükümet var. Diğer taraftan proje olmadığı için Türkiye'nin gönderdiği paranın kullanılamadığı için geri gitmesi gerçeği var. Bu nasıl bir beceriksizliktir. Bu kadar beceriksiz olmak için özel eğitim mi aldınız?" diye sordu.

Toplantıda söz alan Genel Sekreter Bertan Zaroğlu, Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkeyi layık oldukları yere getireceklerini bunun için Türkiyeli-Kıbrıslı demeden herkesi kucakladıklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Sunalp Sencer, Bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durabilecek bütün dinamiklere sahip olduğunu bunu yapabilecek güç ve kudrete sahip olduklarını ifade etti.

Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ünal Bay, Ada'da yaşayan 1974 göçmeni vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için YDP'de birleşmeleri gerektiğini söyledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Azer Özkan ise yaptığı konuşmada Meclisteki Partilerin hepsinin düzen partisi olduğunu ve hangisine oy verilirse verilsin gideceği yerin aynı olduğunu söyledi.

YDP Genel Başkan yardımcısı Av. Mustafa Ulaş, Alayköy' de yaşayan birisi olarak 42 yıllık sorunların aynen devam ettiğini değişen sadece burada yaşayan insanların yaşları olduğunu söyledi.

YDP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çiftçi ise yaptığı konuşmada Kadınların siyasette yer almalarının önemine işaret etti.

YDP Lefkoşa İlçe Başkanı Emre Dalgıç ise Lefkoşa ilçesinde örgütlenmenin tamamlandığını ve seçimlere hazır olduklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.